Apple: 25 „Samsung“ išmanieji telefonai yra „iPhone“ kopijos

Nesantaika tarp „Apple“ ir „Samsung“ bendrovių ir toliau auga. Viskas prasidėjo, kai „Apple“ pateikė ieškinį „Samsung“ dėl kopijuojamo išmaniųjų telefonų dizaino. Tiksliau kalbant, „Samsung“ buvo apkaltinta, kad „Galaxy S“ dizainas praktiškai yra toks pats kaip „iPhone 4“. Reaguodama į šiuos pranešimus Korėjos kompanija pareiškė, kad „Apple“ nelegaliai naudoja jos patentuotas technologijas.

Amerikos korporacija „Apple“ dabar pareiškė, kad net 25 „Samsung“  išmanieji telefonai yra „iPhone“ kopijos.

Tikėtina, kad įtarimai dėl kopijuojamo išmaniųjų telefonų dizaino paaštrėjo po to, kai „Apple“ nepavyko įrodyti savo tiesos, kadangi advokatai pasakė, jog jie norėtų pamatyti „Samsung“ ateities produktus ir dar kartą palyginti juos su „iPhone“ bei „iPad“.

Prie anksčiau minėto „Galaxy S“ išmaniojo telefono „Apple“ dabar pridėjo ir tokius įrenginius kaip „Droid Charge“, „Exhibit 4G“, „Galaxy Ace“, „Galaxy Prevail“, „Gravity“, „Infuse 4G“, „Nexus S 4G“, „Replenish“, „Sidekick“ ir, žinoma,  „Galaxy S II“ bei „Galaxy Tab“ planšetinį kompiuterį. Kaip minėjome ankščiau, Amerikos korporacija teigia, kad iš viso yra 25 „Samsung“ išmanieji telefonai panašiu į „iPhone“ dizainą.