„Nokia“ keičia savo oficialaus tinklalapio dizainą

Bendrovėje „Nokia“ ir toliau vyksta didžiulės permainos. Paskutiniu metu „Nokia“ pristato ne tik daug naujų išmaniųjų telefonų, tačiau nusprendė atnaujinti ir savo oficialios internetinės svetainės dizainą. Kol kas atnaujintą dizainą galime pamatyti tik Airijos gyventojams skirtame tinklalapyje, tačiau tikėtina, kad palaipsniui bus atnaujinti ir visų kitų valstybių tinklalapiai.

Naujasis dizainas yra labai minimalistinis ir paprastas, todėl naršymas tokioje svetainėje turėtų nesukelti jokių problemų. Labai patraukliai atrodo atnaujinta produktų skiltis. Nuo šiol joje bus pateikiamos didelės telefonų nuotraukos, o paspaudus ant dominančio įrenginio pasirodys svarbiausia informacija. Jeigu pasirinktas produktas iš tikrųjų domins pirkėją, jis galės pereiti į atskirą išmanųjį telefoną pristatantį puslapį arba tiesiog iš karto nusipirkti įrenginį.

Taip pat atsinaujino ir programinės įrangos bei žemėlapių pradiniai puslapiai. Tačiau kol kas tai nėra taip svarbu, nes norint parsisiųsti programą ar žemėlapius būsite nukreipti į „Ovi Store“ internetinę parduotuvę, kurios dizainas yra toks pats kaip ir seniau. Tikriausiai ateityje pakeitimų sulauksime ir čia, nes dar šių metų gegužę „Nokia“ pranešė, kad atsisako „Ovi“ prekinio ženklo ir visas kompanijos paslaugas žymės tiesiog „Nokia“ ženklu.