„U–magnet“ – patogus „žaisliukas“

Kai jau atrodo, kad senų, mums įprastų daiktų patobulinti neįmanoma, juk jie ir taip geri, atsiranda kažkas, kas tai padaro. Magnetas, bet ne magnetas – keistai skamba, ar ne?

Ko gero vaikystėje kiekvienas žaidėme su magnetais, ypač „U“ formos, pridėdami juos prie įvairių paviršių stebėdavome kaip jie prilimpa arba ne. O štai viena kompanija siūlo netradicinį magneto pritaikymą. Tiksliau tai ne magnetas, o jo formą primenantis plastikinis laikiklis, galuose turintis limpančius paviršius.

Dizaineriai, sukūrę šį „žaisliuką“, tvirtina, jog jis turi daugybę funkcijų. Pirmiausia „u–magnet“ skirtas „iPad“ ir „iPhone“ mylėtojams, jis jiems gali pasitarnauti kaip stovelis žiūrint vaizdo siužetus ar filmus. Taip pat jis padės nesusipainioti tarp nešiojamojo kompiuterio laidų, nes visus juos tvarkingai laikys.

„Pavyzdžiui man „u–magnet“ pasitarnaus atidarinėjant stiklines spindos duris. Ant jų nuolat lieka pirštų anspaudai ir reikia valyti, o šis „magnetas“ padės to išvengti“,  –  teigė firmos atstovas.

Kūrėjų teigimu, kiekvienas vartotojas, įsigijęs „u–magnet“, galės nuspręsti, kur jį panaudos.