13 metų su „Skynet“!

Dažno iš mūsų diena prasideda ir baigiasi internete – čia skaitome ryto spaudą, bendraujame su draugais bei partneriais, „vartome“ naujienų portalus, tvarkome įvairius reikalus... UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, jau 16 metų teikia sostinės gyventojams kokybiškų interneto paslaugų, 13 iš jų – šviesolaidiniu tinklu „Skynet“.

Spalio 28 dieną „Skynet“ tinklui sukanka 13 metų. Šią progą bendrovė drauge su gausiu klientų bei bičiulių būriu minės visą lapkritį. Malonių staigmenų bei dovanų sulauks ne tik esami, bet ir būsimi šviesolaidinio tinklo klientai. Ištikimi įmonės bičiuliai puikiai žino, jog „Skynet“ – tai daugiau nei internetas! Šiuo šviesolaidiniu tinklu tiekiami ir inovatyvūs IP televizijos sprendimai, teikiamos IP telefonijos, būsto saugos ir kt. paslaugos.

Remiantis visame pasaulyje pripažintos greičio matuoklės speedtest.net duomenimis, „Skynet“ internetas – sparčiausias Lietuvoje. „Skynet“ naudotojams siūlomas kokybiškas ir patikimas šviesolaidinis internetas, kurio sparta privatiems klientams siekia net iki 550 Mb/s, o tinklo laidumo sparta užsienyje – net 10 Gb/s. Prie šviesolaidinio tinklo nuolat prijungiami nauji sostinės rajonai, ne taip seniai atnaujinta „Skynet“ svetainė, patogi ir moderniu dizainu išsiskirianti visiems klientams skirta savitarnos sistema „Mano.skynet.lt“.

IP televizijos pradininkas „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ daug dėmesio skiria televizijos sprendimams bei nuosavam TV kanalui „Penki TV“, jau siūlančiam ir autorinių laidų bei puoselėjančiam kultūringą ir išsilavinusį žiūrovą. Bendrovės klientai mėgaujasi ne tik 90 pasaulyje populiarių TV kanalų, bet ir turi galimybę įvertinti daugybę įmonės kuriamų interaktyvių sprendimų: įsijungus televizorių klausytis mėgstamos radijo stoties, „Google Maps“ programą TV ekrane, televizijos valdymą mobiliaisiais įrenginiais, galimybę žiūrėti TV kompiuterio ar mobiliojo bei išmaniojo telefono ekrane ir kt. Kompanija „Penki kontinentai“ drauge su pasaulio TV gigantes vienijančia „Open IPTV Forum“ organizacija dalyvauja įvairiuose pasaulinių IPTV standartų kūrimo renginiuose bei nuolat yra šios srities įvykių sūkuryje.

Gyventojams teikiamos ir modernios IP telefonijos paslaugos. Bendrovė siūlo patrauklių planų tiek privatiems, tiek verslo klientams ir 200 nemokamų pokalbių minučių visuose Lietuvos tinkluose, galimybę tiesiogiai trumpaisiais numeriais bendrauti su užsienio partneriais ar kolegomis, virtualaus fakso paslaugas. Tie, kas renkasi „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ IP telefoniją, niekada nelieka be ryšio!

Ypatingai svarbi „Penkių kontinentų komunikacijų centrui“ – apsaugos sistema. Bendrovės klientai visada gali jaustis saugūs, nes sistema naudoja pačius patikimiausius serverius bei techninę duomenų pateikimo ir saugojimo įrangą. Be to, naujos kartos IP kameros, įdiegtos Viršuliškių bei Pilaitės mikrorajonų daugiabučiuose, padeda gyventojams jaustis ramiems dėl savęs ir savo artimųjų saugumo. „Skynet“ naudotojai turi galimybę užsisakyti ir unikalią namų valdymo sistemą „Smart House“ bei visus taupymo, būsto valdymo ir kontrolės rūpesčius atiduoti į „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistų rankas.

Taigi, jei dar nesate „Skynet“ bičiulis, užsukite į bendrovės klientų aptarnavimo centrus (jų sąrašą rasite čia >>>) ir iš gausybės paslaugų išsirinkite tai, kas tinka būtent Jums, o jei jau seniai draugaujate su „Skynet“, kviečiame drauge švęsti 13 gimtadienį bei džiaugtis maloniomis staigmenomis.

Ilgąjį rudens savaitgalį – nuo spalio 28 iki lapkričio 1 dienos – „Skynet“ IPTV klientai turės galimybę nemokamai žiūrėti net 13 VVN (virtualios vaizdo nuomos) filmų. O spalio 28–lapkričio 17 dienomis visus „Skynet“ klientus džiugins akcija, kurios metu, užsukę į tinklalapius www.penki.lt bei www.skynet.lt ir spustelėję gimtadieninę reklamjuostę bei užpildę anketą, 10 burtų keliu išrinktų „Skynet“ naudotojų laimės nemokamą IPTV 6 mėnesiams.

Daugiau apie „Skynet“ paslaugas – www.skynet.lt.