Banko SNORAS indėlininkų patogumui patobulinta prašymo išmokėti draudimo išmoką SEB banke forma

Norėdamas buvusiems banko SNORAS indėlininkams palengvinti ir pagreitinti prašymo išmokėti indėlių draudimo išmoką SEB banke pateikimo procesą, SEB bankas patobulino šio prašymo formą. Prašymus pildant SEB banko padaliniuose asmeninė informacija didžiosiomis raidėmis bus pateikiama specialiuose langeliuose. Be to, į SEB banko skyrius galima atnešti iš anksto ne tik ranka, bet ir naudojantis kompiuteriu užpildytą, o vėliau ir atspausdintą, prašymą.

Tie banko SNORAS indėlininkai, kurie nesinaudoja SEB banko paslaugų internetu sistema, patobulintą prašymo formą gali rasti SEB banko interneto svetainėje www.seb.lt/snoroindelininkams arba artimiausiame SEB banko klientų aptarnavimo skyriuje. SEB banko interneto svetainėje esančią formą galima ne tik atsispausdinti ir tuomet užpildyti ranka, bet ir surašyti duomenis naudojantis kompiuteriu, o tuomet atsispausdinti. Užpildytą prašymo formą SEB bankui pateikti galima bet kuriame SEB banko klientų aptarnavimo skyriuje.

Banko „Snoras“ indėlininkai, kurie yra ir SEB banko klientai bei naudojasi banko paslaugų internetu sistema, prašymą išmokėti draudimo išmoką gali pateikti SEB banko paslaugų internetu sistema – užpildžius prašymą internetu, jiems SEB banko skyriuje apsilankyti nereikia.

Tie banko SNORAS indėlininkai, kurie pageidauja išmokas SEB banke gauti grynaisiais pinigais, prašymus bankui pateikti kol kas negali – jie galės tai atlikti tuomet, kai bus paskelbta viešai, kad bus pradėtos mokėti indėlių draudimo išmokos.

Primename, kad valstybės įmonei „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirinkus SEB banką draudimo išmokų banko SNORAS indėlininkams administratoriumi, SEB banke gyventojai ir Vilniaus regiono įmonės gali pateikti prašymus pervesti draudimo išmoką į SEB banke ar kitame Lietuvoje veikiančiame banke esančią sąskaitą.