Bankui SNORAS pateikta daugiau nei 24 tūkst. kreditorių paraiškų

Iki 2012 m. vasario 2 dienos darbo pabaigos bankroto administratoriui pateikta daugiau nei 24 tūkst. kreditorinių reikalavimų. Bankroto administratorius Neilas Kuperis (Neil Cooper) primena, kad kreditorines paraiškos priimamos, paštu ir visuose veikiančiuose banko skyriuose, informacija taip pat teikia „Snoro kontaktų centras”. Nuo bankroto administravimo pradžios filialuose jau buvo aptarnauta per 35 tūkst. klientų.

Visi kreditoriai, norintys pareikšti reikalavimus bankrutavusiam bankui SNORAS, turi tai padaryti iki 2012 m. vasario 10 d. (imtinai). Banko SNORAS bankroto administratorius nepriims ir nesvarstys kreditorių reikalavimų, pareikštų vėliau nei 2012 m. vasario mėn. 10 dieną, išskyrus tuos atvejus, kai kartu su reikalavimu kreditorius pateiks ir teismo nutarties, pripažįstančios termino praleidimo priežastis svarbiomis, kopiją.

Rekomenduojamą kreditorinių reikalavimų formą, kuri sukurta siekiant palengvinti šią procedūrą, galima gauti veikiančiuose banko skyriuose arba interneto svetainėje www.snoras.com.

Visoje Lietuvoje veikia 17 banko SNORAS padalinių, kuriuose banko kreditoriai ir kiti pareiškėjai gali pateikti savo kreditorinius reikalavimus. Visi veikiantys banko skyriais bei poskyriai teikia informaciją klientams apie sąskaitas, indėlio ir paskolos įskaitymo klausimais, refinansavimą, konsultuoja dėl indėlių draudimo kompensacijų apskaičiavimo.