„InfoShow“ festivalyje – 10 renginių

Balandžio 20 d. prasideda pats informatiškiausias ir ilgiausiai trunkantis studentiškas festivalis „InfoShow“, kurį organizuoja KTU Informatikos fakulteto studentų atstovybė „Infosa“. Festivalis tęsis iki balandžio 29 d.

Festivalyje net tik informatikai, bet ir visi kiti studentai galės įsitraukti ir į linksmas pramogas, ir į rimtus renginius, kurie padės išmokti ir sužinoti kažką naujo.

Šiemet rengiamas jau 10–asis „InfoShow“, todėl parinkta ir netradicinė tema – „10 bit’ų“. Taigi festivalyje vyks 10 renginių.

„Anime Nights“ (balandžio 20–22 d.) – Kaune vienintelis japonų animaciją ir kultūrą propaguojantis renginys, remiamas gerbėjų. Šiais metais renginys kviečia pažiūrėti naujausių anime ir dalyvauti tradiciniuose konkursuose.

WEB konferencija (balandžio 21d.) – renginys, praplėsiantis internetinių technologijų entuziastų akiratį.

TEDx konferencija (balandžio 23d.) – šviesių idėjų telkinys, skatinsiantis įsitraukti visus.

Piratavimo konferencija (balandžio 24d.) – renginys, kuriame bus analizuojamos internetinės laisvės ir autorinių teisių problemos.

Fotokonferencija (balandžio 25 d.) – renginys, kuriame susidomėjusieji gaus teorinių žinių ir praktinių patarimų fotografijų kūrimo klausimais.

„Grifų medžioklė“ (balandžio 25 d.) – komandinis fotografijos konkursas, kuriame komandos galės pašėlioti su fotoaparatu ir pasivaržyti dėl puikaus prizo.

„Numesk seną, gauk naują“ (balandžio 26 d.) – telefono metimo varžybos, kuriose toliausiai numetęs savo seną, jau atsibodusį telefoną gaus naujutėlaitį aparatą.

„Barų vakaras“ (balandžio 26 d.) – Kauno barus vienijantis renginys, kurio šūkis „Penki barai, penki muzikos stiliai – vienas bilietas“. Puiki proga paragauti tikrojo „studentavimo“ skonio.

„LAN party“ (balandžio 27–29 d.) – Lietuvoje alternatyvos neturintis renginys, kviečiantis pasinerti 48 valandom į kibernetinių pramogų pasaulį, rasti naujų draugų ir laimėti puikių prizų.

„Smartphone konferencija“ (balandžio 28d.) – renginys, skirtas visiems, besidomintiems išmaniaisiais įrenginiais.