Rygoje – „Mobotix“ partnerių konferencija

Tiems, kas neabejingi savo, savo artimųjų bei savo turto saugumui, turėtų būti pažįstamas kompanijos „Mobotix“ – vienos pirmaujančių pasaulyje naujos kartos IP vaizdo kamerų gamintojos – vardas. Lietuvos gyventojai taip pat sėkmingai naudoja ir gali įvertinti šių kamerų privalumus – jų jau ne vienerius metus siūlo įsigyti įmonių grupė „Penki kontinentai“.

Jau šį sekmadienį (gegužės 6 d.) Rygoje prasideda nacionalinė „Mobotix“ partnerių konferencija, kurioje dalyvaus ir partnerio statusą turinčios įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovai.

„Į šią nacionalinę konferenciją renkasi regioniniai, šiuo atveju – Baltijos bei Skandinavijos šalių, partneriai, – teigia „Penkių kontinentų“ atstovas Darius Krasinskas. – Kompanijos „Mobotix“ kvietimas į šį renginį tik patvirtino mūsų lūkesčius, jog ir vėl galėsime susipažinti su naujausiais produktais bei sprendimais, diegiamais vaizdo stebėjimo kamerose. Nemenkas žingsnis į priekį turėtų būti jau kvietime anonsuotas naujo „S14 FlexMount“ modelio pusrutulinės kameros pristatymas. Kaip teigia „Mobotix“ atstovai, tai yra pirmoji pasaulyje kompaktiška ir lanksti kamera, pasižyminti išskirtine technine charakteristika. Šį prietaisą sudaro vienas modulis, prie kurio dviejų metrų ilgio laidais jungiamos dvi atskiros kameros, o tai ženkliai padidina įrenginio panaudojimo galimybes.“

„Mobotix“ kameros išsiskiria 30 kartų didesne nei analoginių sistemų raiška (2048 x 1536). Dėl unikalių jų savybių šių kamerų gali prireikti iki keturių kartų mažiau, tad tai puiki galimybė sutaupyti. Be to, „Mobotix“ įrenginiuose nėra judančių detalių, todėl jie yra labai patikimi ir reikalauja minimalios priežiūros. Dar vienas „Mobotix“ kamerų išskirtinumas – didžiulis darbo temperatūrų diapazonas – nuo -30 iki +60 0C, kuris užtikrinamas be papildomo šildymo sunaudojant tik 3W energijos. Todėl šios kameros yra paklausios pramonės ir energetikos, transporto ir statybų srityse.

„Tikimės, kad grįžę iš šios „Mobotix“ konferencijos Rygoje (ji tęsis iki gegužės 8 d.) galėsime savo klientams pasiūlyti naujų vaizdo stebėjimo ir apsaugos sprendimų, kurie bus diegiami ne tik būsto saugos srityje (tai jau daro kai kurios Vilniaus miesto daugiabučių namų bendrijos), bet ir bankiniame, transporto, logistikos ir kituose sektoriuose. Be to, tai turėtų papildyti ir išplėsti mūsų siūlomų intelektinių pastatų („Smart Buildings“) sprendimų paketą“, – akcentavo įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovas D. Krasinskas.

Plačiau apie „Mobotix“ – www.mobotix.com.

Plačiau apie „Smart Buildings“ – www.smartbuildings.lt.

Plačiau apie „Penkis kontinentus“ – www.5ci.lt.