„Huawei“ pristatys telefoną su „Windows Phone 8“

Mobiliųjų technologijų bendrovė „Huawei“ paskelbė apie naują savo bendradarbiavimo su „Microsoft“ etapą ir planus pristatyti pirmąjį telefoną su „Windows Phone“ operacine sistema. Skelbiama, kad telefonas priklausys „Ascend“ modelių šeimai ir turės naujausią „Windows Phone 8“ versiją.

„2012-ieji korporacijai „Huawei" yra labai sėkmingi metai. Juos planuojame baigti pristatydami pirmąjį telefoną su „Windows Phone“. Tikimės, kad partnerystė su „Microsoft" leis vartotojams pasiūlyti dar daugiau skirtingų telefonų modelių", – sako „Huawei Device" rinkodaros vadovas Shao Yangas.

„Malonu pasveikinti „Huawei" įsiliejus į „Windows Phone" šeimą. Ši operacinė sistema vienintelė veikia „Live Tiles" principu, o tai leidžia vartotojams patogiai palaikyti ryšį su tais, kurie jiems rūpi labiausiai, – teigia „Windows Phone" viceprezidentas Terry Myersonas. – Tikimės, kad įspūdingos „Huawei" galimybės leis „Windows Phone 8" pasiūlyti daugybei vartotojų."

„Huawei Ascend" su „Windows Phone 8" pirmiausia bus parduodamas Europoje, Kinijoje ir JAV, vėliau pasieks ir kitas rinkas. Telefono rinkodaros kampanija bus organizuojama bendradarbiaujant su didžiausiais pasaulio mobiliojo ryšio operatoriais.