Įpusėjo pirmasis „Loft Town“ statybų etapas

 

Sostinėje įgyvendinamas projektas „Loft Town“ įgauna pagreitį. Kalvarijų ir Kareivių gatvių sankryžoje kylančio loftų miesto kūrėjai įpusėjo pirmąjį statybų etapą.

Teritorijoje jau baigti mūro darbai, atliekamas stogų ir fasadų šiltinimas, montuojami langų rėmai, kyla terasos ir balkonai, statomi garažai, tiesiami inžineriniai tinklai. Siekiant, kad loftų miestas būtų išties jaukus ir žalias, ypatingas dėmesys skiriamas „Loft Town“ kraštovaizdžiui – šiuo metu bendradarbiaujama su kraštovaizdžio architektais, kurie parenka vidiniuose kiemeliuose augsiančius medžius ir krūmus.

Anot „Loft Town“ ryšių su visuomene atstovės Linos Stasiukynienės, įpusėjus statyboms juntamas ir augantis gyventojų susidomėjimas loftais.

„Loftų miestu domisi vis daugiau žmonių. Užsukę pas mus, jie jau gali pasidairyti pro būsimo savo lofto langus ir nesunkiai įsivaizduoti gyvenimą čia. Tiems, kas neturi laiko užsukti į „Loft Town“ teritoriją, siūlome išbandyti virtualų turą apsilankius mūsų interneto svetainėje. Panaudota speciali technologija leidžia virtualaus turo dalyviams „judėti“ po „Loft Town“ teritoriją 360 laipsnių kampu visomis kryptimis ir pasijusti tikru loftų miesto naujakuriu“, – sakė L. Stasiukynienė.

Projekto pirmojo etapo pabaiga numatoma 2012 metų ketvirtajame ketvirtyje.

Daugiau apie „Loft Town“ – www.lofttown.lt.