HP pristatė naujų kompiuterių, pritaikytų veikti su „Windows 8“

Unikalūs konstrukciniai sprendimai, tarp jų – hibridinis kompiuteris nuimamu ekranu, verslo klasės planšetinis kompiuteris su funkcionalumą išplečiančiais „HP Smart Jacket“ dėklais bei itin plonas integralusis („viskas viename“) stacionarus kompiuteris – suteikia vartotojams galimybes pasinaudoti „Windows 8“ bei HP inovacijų, tokių kaip „HP TouchSmart“ technologijos, privalumais.

„HP itin plonųjų nešiojamųjų kompiuterių, elegantiškų „viskas viename“ ir didelio našumo verslo kompiuterių krepšelis yra sukomplektuotas taip, kad patenkintų poreikius klientų, laukusių „Windows 8“ sistemos pasirodymo, – sakė HP tarptautinio asmeninių kompiuterių padalinio vyresnysis viceprezidentas ir generalinis direktorius Jamesas Moutonas. – Vartotojai ir organizacijos dabar gali pasirinkti jiems tinkamą modelį iš plataus HP kompiuterių asortimento, kuriame yra ir kompiuteriai su daugiataškio lietimo jutikliniais ekranais, universalių formų, elegantiškų dizainų ar individualiai sukomplektuojamų sprendimų, kurie tenkina jų poreikius.“

HP nešiojamieji kompiuteriai vartotojams

Vartotojams sukurtų ir „Windows 8“ pritaikytų nešiojamųjų kompiuterių krepšelis kupinas vertų dėmesio produktų: hibridinis kompiuteris, nešiojamieji, ploni, modernaus dizaino kompiuteriai su daugiataškio lietimo jutikliniais ekranais, dideliu našumu bei puikia kaina.

Vartotojiški HP „viskas viename“ ir stacionarūs kompiuteriai

Tarp naujųjų HP vartotojams sukurtų stacionariųjų kompiuterių yra integruotieji „viskas viename“ bei bokštelio tipo kompiuteriai su naujausia daugiataškio lietimo technologija, pasižymintys puikia išvaizda ir galingu veikimu.

HP kompiuteriai verslui

Našumu, universalumu ir gera kaina pasižymintys HP kompiuteriai verslui padeda auginti bet kokio dydžio įmonių bei valstybės organizacijų produktyvumą.

HP palaikymas

HP klientams siūlo daugybę paprastų ir lengvai pasiekiamų palaikymo priemonių bei resursų, skirtų padėti lengvai pereiti prie „Windows 8“ ir pasinaudoti šios operacinės sistemos teikiama nauda. Tarp šių priemonių yra tokios: