Kasmetė „Apple“ konferencija WWDC vyks birželį

Kompanija „Apple“ pranešė, kad kasmetė konferencija WWDC šiais metais vyks birželio 10–14 dienomis. Anot „Apple“ atstovų, „WWDC 2013“ bus ypač susitelkta į mobiliąją operacinę sistemą „iOS“ ir kompiuteriams skirtą „OS X“.

„Penkias dienas truksiančios konferencijos metu kūrėjai iš viso pasaulio bus mokomi „iOS“ ir „OS X“ paslapčių, kurios leis jiems kurti dar nuostabesnes aplikacijas su inovatyviausiomis technologijomis. „WWDC 2013“ metu vyks daugiau nei 100 paskaitų, kurias ves daugiau kaip tūkstantis „Apple“ inžinierių, padėsiančių programuotojams integruoti naujas technologijas. Be to, konferencijos metu vyks „Apple“ dizaino apdovanojimų įteikimas“, – skelbiama oficialioje „Apple“ svetainėje.

Prekyba bilietais į konferenciją prasideda jau šiandien, balandžio 25-ąją. Praėjusiais metais bilietai į WWDC 2012 buvo išpirkti per dvi valandas nuo prekybos pradžios. Dėl tikimybės išvysti „iOS 7“ pristatymą, susidomėjimas konferencija šiais metais gali būti dar didesnis.

Negalėsiantiems dalyvauti „WWDC 2013“ konferencijoje „Apple“ pristato naujovę: visi konferencijos pranešimų įrašai netrukus po pranešimų bus publikuojami „Apple“ svetainėje.