„Instagram“ nuo šiol nuotraukose leis žymėti draugus

Populiari nuotraukų tarnyba „Instagram“ atnaujino mobiliąją aplikaciją, skirtą „iOS“ operacinei sistemai, pristatydama naują funkciją – „nuotraukos su jumis“ (angl. – photo of you).

Nuo šiol vartotojai galės nuotraukose žymėti (angl. – tag) draugus. Atsinaujinę aplikaciją vartotojai galės naudoti „Facebook“ tinkle jau įprastus tag‘us. Tai leis nuotraukose pažymėti esamus draugus. Be to, pažymėtas vartotojas savo „Instagram“ profilyje iškart išvys nuotrauką, jei bus nustatęs paprasčiausią privatumo režimą. Kitu atveju, nuotraukoje pažymėtas vartotojas galės pats pasirinkti, ar nori, kad būtų viešai rodoma nuotrauka su jo atvaizdu.

Nuo pasirodymo 2010–aisiais, „Instagram“ aplikacija tapo nepaprastai populiari išmaniųjų telefonų savininkų tarpe. Nepraėjus nė dvejiems metams po aplikacijos išleidimo, „Instagram“ už 1 mlrd. JAV dolerių įsigijo populiariausias socialinis tinklas „Facebook“. Po šio įvykio daugelis neabejojo, jog „Instagram“ bus įvykdyta nemažai pakeitimų, o vienas iš jų – reklamos.