Kas ketvirtas mokamos TV abonentas naudojasi „Cisco“ technologijomis

Amsterdame š. m. rugsėjo 13–17 dienomis vykusioje parodoje „IBC 2013“ kompanija „Cisco“ įžvalgiai demonstruoja savo požiūrį mokamos televizijos srityje. Per 300 milijonų namų ūkių dešimtyse pasaulio šalių žiūri TV programas naudodamiesi „Cisco“ technologijomis. Tai reiškia, kad beveik ketvirtis mūsų planetos ūkių gauna aukštos kokybės televizijos paslaugas.

Šiuolaikiniame pasaulyje prieigą prie TV paslaugų turi 80 proc. namų ūkių, bet skaitmenine televizija naudojasi mažiau nei pusė iš jų. Nepaisant to, remiantis prognozėmis, 2017 metais vaizdo turinio apimtis IP tinkluose sieks 88 eksabaitus per mėnesį, o tai reiškia 914 100 minučių per sekundę.

Daugiau nei 20 metų naujų paslaugų ir naudingų verslo modelių mokamos televizijos operatoriams palaikymo patirtis leis „Cisco“ sukurti unikalių galimybių TV rinkai pasinaudoti situacija, kai kiekvienas įrenginys, prijungtas prie tinklo, pradeda palaikyti vaizdo technologijas, o vaizdo paslaugos tampa prieinamos naudotojams bet kurioje vietoje, bet kuriuo laiku.

Kad ir apie kokią technologiją kalbėtume – debesų, tinklo ar klientų – „Cisco“ visuomet yra tarp pažangiausių technologijų plėtotojų ir siūlo geriausius rinkoje aparatinius bei programinius sprendimus.

Parodoje „IBC 2013“ kompanija pristato pažangius „Videoscape Unity™“ platforma pagrįstus sprendimus, kuriuos jau naudoja daugiau nei 150 stambiausių pasaulio operatorių.