Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. Priklausomai nuo šalies ir paslaugų tiekėjo, „Galaxy Gear“ taip pat bus galima naudoti su  „Galaxy S4 mini“, „S4 Active“, „Mega 5.8“, „Mega 6.3“ bei „S4 Zoom“.

„Galimybė „Galaxy Gear“ naudoti su daugiau „Galaxy“ linijos modelių atspindi mūsų kertinę nuostatą vartotojams teikti kuo įvairesnes mobiliąsias paslaugas, – pasakė JK Shinas, „Samsung Electronics“ IT ir mobiliųjų įrenginių padalinio vadovas. – Tobulindama ir gausindama „Galaxy“ funkcijų rinkinį, „Samsung“ „Galaxy Gear“ naudotojams siekia suteikti daugiau neaprobotų išmaniųjų galimybių.“

„Samsung Galaxy Gear“

„Galaxy Gear“ leis „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ naudotojams atsiliepti ir patiems skambinti, žvilgtelėjus į rankos riešą peržiūrėti įeinančias žinutes bei pranešimus. Iš „Samsung Apps“ galima be vargo parsisiųsti svarbiausias socialinių tinklų programėles bei, naudojant „Galaxy Gear“, bendrauti socialiniuose tinkluose.

1,9 mln. taškų fotoaparatas leidžia patogiai fiksuoti reginius tiesiog palietus „Galaxy Gear“ ekraną. Nuotraukos be vargo automatiškai išsaugomos pagrindinio įrenginio atmintyje. „Galaxy Gear“ įdiegta žingsniamačio programėlė leidžia valdyti pagrindinį įrenginį ir atkurti muzikos kūrinius. Šis priedas taip pat veikia kaip laikrodis, be to, įdiegta galimybė keisti ekrano foną naudojant 10 skirtingų laikrodžio režimų.

„Android 4.3 („Jelly Bean“)

„Samsung Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ bus galima diegti operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą. Naujosios išmaniųjų telefonų funkcijos leis patogiau įvesti tekstą bei atnaujinti grafinius vaizdus ir multimedijos turinį. Taip pat veikia įvairios naujos „Samsung“ funkcijos bei programos:

„Samsung KNOX“ – ir verslui, ir asmeniniam naudojimui skirtas saugumo sprendimas;„Smart Switch“ leidžia patogiai ir patikimai siųsti turinį iš kitų išmaniųjų telefonų į „Samsung“ įrenginius;„HomeSync“ leidžia patikimai saugoti turinį, juo dalintis ir mėgautis nepriklausomai nuo buvimo vietos;„Group Play 2.5“ padės dalintis vaizdo įrašais.