Minske vyks specializuotas technologijų forumas „TIBO 2014“

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Baltarusijos sostinėje Minske vyks XXI tarptautinis specializuotas telekomunikacijų, informacinių ir bankinių technologijų forumas „TIBO 2014“. Tai vienas didžiausių tokio pobūdžio renginių NVS ir Baltijos jūros šalių regione, sutraukiančių didžiausias įmones ir organizacijas iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Baltarusijos, Rusijos, Azerbaidžano ir kt.

Renginio tikslas – pristatyti naujausias pasaulines informacinių komunikacinių technologijų plėtros tendencijas ir efektyvų jų panaudojimą. Pagrindinės forumo temos: telekomunikacijos ir ryšio sistemos, duomenų apdorojimas, mobiliosios technologijos, el. verslas, bankinės technologijos, „debesų“ sprendimai, programinė įranga, saugos sistemos, intelektinis būstas, el. valdžia ir kt.

Forumo metu taip pat vyks Baltarusijos informacinės visuomenės technologijų kongresas, geriausio interneto resurso konkurso nugalėtojų apdovanojimo ceremonija, respublikinio IT srities inovacijų konkurso „Belarus Startup“ finalas.

2013 metais savo produktus forume pristatė daugiau nei 300 įmonių ir organizacijų iš 13 pasaulio šalių. Renginį aplankė apie 16 tūkst. specialistų.

Daugiau apie TIBO >>>