Tiesioginę „LOGIN 2014“ transliaciją stebėjo 20 tūkst. žiūrovų

Visi norintieji š. m. balandžio 10–11 dienomis galėjo tiesiogiai stebėti Vilniuje vykusią progreso konferenciją „LOGIN 2014“. Tokią galimybę jau trečius metus iš eilės technologijų gerbėjams pasiūlė ilgametis LOGIN partneris TV kanalas „Penki TV“ ir spartusis šviesolaidinis „Skynet“ internetas.

Tiesioginę „LOGIN 2014“ transliaciją „Penki TV“ kvietė žiūrėti kompiuteryje, išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje arba „Penki TV“ eteryje. Šiemet prie ekranų konferencija pritraukė apie 20 tūkst. žiūrovų. Didžioji dalis (per 85 proc.) reginį stebėjo kompiuteryje prisijungę per svetaines login.lt ir scena.lt. Daugiausia žiūrovų sulaukta iš didžiųjų Lietuvos miestų (apie 90 proc.). Tarp mobiliųjų įrenginių naudotojų populiariausia buvo „Android“ operacinė sistema.

Tiesioginės transliacijos metu „Penki TV“ kvietė ne tik pasiklausyti LOGIN pranešėjų, kurių skaičius šiemet viršijo 130, bet ir parengė interviu su didžiausiomis konferencijos žvaigždėmis, tarp kurių mobiliojo telefono išradėjas Martinas Cooperis, filmų kūrėjas ir televizijos laidų vedėjas Derekas Mulleris, „Google“ prekių ženklų vadovas Sebastianas Vieregg, „Cisco“ generalinis direktorius Suomijai ir Baltijos šalims Esa Korvenmaa, „Dell“ generalinė ir vykdomoji direktorė Vidurio ir Rytų Europai Anja Monrad ir daugelis kitų.

Pasikalbėti apie technologijas ir inovacijas į studiją užsuko ir ne viena garsi Lietuvos asmenybė. Tai populiarusis TV laidų vedėjas ir 2013 Metų knygos autorius Andrius Tapinas, Mykolas Kleckas, prieš porą metų pelnęs populiariausio tinklaraštininko vardą, mėnesį be interneto gyvenęs žmogus Artūras Olšauskas, LRT portalo vadovas Mindaugas Raguotis, politikas Remigijus Šimašius, vienas iš palydovo „LIT-1SAT“ kūrėjų Laurynas Mačiulis ir kiti.

Apie įdomiausius didžiausios Baltijos šalyse progreso konferencijos „LOGIN 2014“ pranešimus ir kitas naujoves daugiau išgirsite bei pamatysite artimiausiose „Penki TV“ laidose „IT+“. Pagrindinėje salėje skaitytus pranešimus taip pat bus galima rasti www.scena.lt.