„Penkių kontinentų“ kiemelyje nutiesti draugystės tiltai

 

Pasivaikščioti draugystės tiltais š. m. gegužės 7 dieną visus savo draugus, bičiulius ir rėmėjus pakvietė sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“. Įmonių grupės „Penki kontinentai“ kiemelyje bendrija jau ketvirtą kartą surengė tradicinę kaimynystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“.

Kaip sako „Vilties“ vadovė Dana Migaliova, jau penktą kartą rengiama šventė keičiasi ir gražėja. „Šventę sostinės kiemuose drauge su ištikimiausiais rėmėjais ir partneriais rengiame jau penktą kartą. Tačiau tie kiemai bendrovės „Penki kontinentai“ dėka kasmet gražėja ir puošiasi. Viliuosi, kad prie šio grožio prisideda ir mūsų bendrijos žmonės bei nuoširdžios jų šypsenos. Mūsų stiprybė – draugystė ir mus palaikantys žmonės“, – sako D. Migaliova.

Šventėje apsilankę „Penkių kontinentų“ atstovai džiaugėsi ilgamete draugyste ir palinkėjo kaimynystėje įsikūrusios bendrijos nariams drąsos bei ryžto įgyvendinant savo svajones. Šventės organizatoriai savo ruožtu dėkojo svečiams už palaikymą ir paramą.