Vilniuje – XVIII Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos konferencija

Š. m. birželio 12–13 d. Vilniuje, viešbutyje „Le Meridien Villon Ressort“ rengiama Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) XVIII tarptautinė konferencija „Tradicijos ir inovacijos įžengus į skaitmeninį amžių“.

Kasmečiame tarptautiniame renginyje dalyvaus visoje Lietuvoje veikiančių retransliuotojų, visuomenės informavimo ir elektroninių ryšių paslaugų teikėjų atstovai, tarp kurių ir „Penkių kontinentų komunikacijų centras“. Konferencijoje taip pat lankysis Lietuvos valstybinių institucijų, autorių ir gretutinių teisių kolektyvinio administravimo asociacijų, Lietuvos ir užsienio televizijos programų transliuotojų, aparatūros gamintojų, kitų šalių retransliuotojų, giminingų verslo asociacijų ir žiniasklaidos atstovai.

Konferencijos metu bus aptarta Lietuvos retransliavimo ir elektroninių ryšių paslaugų rinkoje situacija, diskutuojama dėl retransliavimo veiklos faktinio reguliavimo, sprendimo Lietuvoje laikinai nutraukti NTV ir RTR programų transliacijas. Televizijos programų transliuotojai ir elektroninių ryšių aparatūros gamintojai pristatys savo idėjas, techninius sprendimus, televizijos programas, surengs parodą, kurioje demonstruos Lietuvos rinkai siūlomus TV produktus.

Daugiau šia tema:

Internetas prieš televiziją: draugai ar konkurentai?

Skaitmeninės TV era – iššūkiai ir galimybės

 

Vaizdo reportažas iš konferencijos