„Skynet“ 16-ojo gimtadienio proga – klientų sveikinimai ir padėkos

Spalio 28-ąją šviesolaidinis internetas „Skynet“ atšventė savo gimtadienį. Šią ypatingą progą „Skynet“ kvietė klientus švęsti kartu – pasinaudoti papildoma 16 proc. nuolaida naujoms paslaugoms ar užsisakyti specialų „Gimtadienio rinkinį“ ir visą lapkritį nemokamai žiūrėti papildomus kanalus.

Dovanomis ir šventiniais saldumynais besidžiaugiantys klientai negailėjo „Skynet“ komandai sveikinimų ir padėkos žodžių bei linkėjo dar ilgai gyvuoti ir atšvęsti ne vieną gimtadienį. „Dėkoju už dovanas ir vis gerėjančią paslaugų kokybę. Linksmo Jums gimtadienio!“, – sveikino Gintaras.

Tą pačią dieną jubiliejų švenčiantis klientas Julius džiaugėsi „Skynet“ internetu besinaudojantis jau beveik dešimtmetį. „Skynet“ internetu naudojuosi jau dešimt metų, o išmaniosios televizijos paslaugomis – trejus. Džiugina tai, kad siūlomų paslaugų kainos ir kokybės santykis yra tikrai geras. „Skynet“ linkiu atšvęsti dar daug gimtadienių ir turėti daugybę ištikimų klientų“, – sakė Julius.

„Skynet“ taip pat sako „ačiū“ visiems savo klientams, dėkoja už pasitikėjimą ir reiklumą, kuris padeda augti ir tobulėti.

Užfiksuotas gražiausias gimtadienio akimirkas galite pamatyti vaizdo reportaže.