SMK kviečia į studentų idėjų mugę „Verslo pumpurai“

Š. m. kovo 26 d. Socialinių mokslų kolegija (SMK) kviečia visus SMK studentus burtis į komandas, galvoti, svajoti ir drąsiai bei išradingai pristatyti savo verslo idėjas, originalius sumanymus bei preliminarius verslo planus studentų idėjų mugėje „Verslo pumpurai“.

Idėjų mugėje dalyvaujančios studentų komandos turės verslo parodos principu pristatyti savo sugalvotas verslo idėjas į mugę atvykusiems verslo įmonių ir kitų organizacijų atstovams.

Renginio organizatoriai siūlo pažvelgti KITAIP į standartais tapusius verslo pasiūlymus klientams, partneriams ir finansuotojams bei tikisi, kad studentai pasirengę pademonstruoti inovatyvias verslo idėjas, netikėtus idėjų pristatymo sprendimus, originalias įprastų produktų/paslaugų vizualizacijas.

Idėjų mugė – tai galimybė susipažinti su įvairių verslo įmonių, valstybinių ar nevyriausybinių organizacijų, asociacijų atstovais, esamais ar būsimais darbdaviais, praktikų vadovais ar būsimais verslo partneriais.

Jūsų talentai ir energija neliks nepastebėti. Renginio svečiai ne tik vertins studentų pateiktas idėjas, bet ir suteiks naudingų patarimų, pasiūlys vertingų tobulėjimo galimybių. Renginio dalyviai sužinos kaip finansuoti verslo idėjų įgyvendinimą, galės susitarti dėl susitikimų verslo įmonėse, susirasti praktikos vietas.

Geriausia komanda gaus galimybę pristatyti savo inovatyvią verslo idėją tarptautiniame verslumo konkurse, kuriame verslo idėjas vertina ir jas finansuoja tarptautinis Verslo angelų fondas.

Renginys vyks  SMK Vilniuje, Kalvarijų g. 137E.

Studentų komandų registracija iki kovo 15 d. El.paštu jurate.sereikiene@smk.lt (Vilniaus komandos) ir henrika.sakiene@smk.lt (Klaipėdos komandos).