SMK organizuojami atviri mokymai įmonių specialistams

Socialinių mokslų kolegijos Mokslo ir verslo centras, palaikydamas mokymosi visą gyvenimą iniciatyvas, kviečia į atvirus seminarus, organizuojamus Klaipėdoje jau š. m. balandžio mėnesį.

Pirmojo seminaro tema: „Internetinė rinkodara sėkmingai verslo reklamai“. Šis seminaras skirtas įmonių specialistams ir individualią veiklą vykdantiems asmenims. Dalyviai sužinos ir praktiškai išbandys internetinės rinkodaros sprendinius ir įrankius: kaip pritraukti į verslo internetinį puslapį potencialius klientus, pagerinti svetainės vartotojų aplinką, skatinančią pirkti daugiau prekių ir paslaugų, užmegzti ir palaikyti ryšį su potencialiais ir grįžtančiais pirkėjais, ir pagerinti svetainės matomumą paieškos sistemų pateikiamuose rezultatuose.

Temos:

Seminarą ves internetinės rinkodaros ekspertė – Edita Baranskaitė.
Data – 2015 m. balandžio 16 d., 16 val. Trukmė – 3 val.
Kaina – 20 Eur. Dalyvaujant dviese taikoma 5 Eur nuolaida abiem asmenims.

Antrasis seminaras – „Kaip viešasis kalbėjimas kuria mano įvaizdį?“. Įgytos žinios padės atsigręžti į save ir atsakyti į dažnai sau užduodamus klausimus: kodėl aš nejaukiai jaučiuosi prieš auditoriją? Kaip tapti įdomiu ir simpatišku publikai? Kokia retorika yra įkvepianti? Kaip viešasis kalbėjimas gali sukurti patrauklų mano įvaizdį? Kodėl lyderiai turi mokytis iškalbos? Ir ... ar įmanoma nekomunikuoti?

Temos:

Seminarą ves retorikos meno ekspertė – dokt. Giedrė Vaičekauskienė.
Data – 2015 m. balandžio 24 d., 15 val. Trukmė – 3 val.
Kaina – 20 Eur. Dalyvaujant dviese taikoma 5 Eur nuolaida abiem asmenims.

Registracija vykdoma čia
Informacija teikiama el. paštu ilma.ruskiene@smk.lt arba telefonu 8 464 33 437.