SMK vyks konferencija „Mokslo įžvalgos ir pasiekimai – verslui ir visuomenei“

Š. m. gegužės 14 d. Socialinių mokslų kolegijoje (Kalvarijų g. 137E, Vilnius) vyks konferencija „Mokslo įžvalgos ir pasiekimai – verslui ir visuomenei“. Jos tikslas – skatinti teorinėmis įžvalgomis ir praktiniais tyrimais grįstą diskusiją, aptariant mokslo institucijų potencialą ir galimybes spręsti visuomenės ir verslo iššūkius bei panaudoti mokslo žinias kuriant rinkoje greitai pritaikomus produktus ir inovacijas.

Konferencijoje dalyvaus aukštųjų mokyklų dėstytojai, mokslo, verslo, nevyriausybinio sektoriaus, asociacijų, klasterinių organizacijų atstovai, pristatysiantys akademinius ir praktinius pranešimus, pateiks konkrečių mokslo verslo bendradarbiavimo atvejų ir praktinių pavyzdžių, tyrimų ir studijų rezultatų.

Pranešimų tematika:

Numatoma pranešimų trukmė nuo 15 iki 20 minučių, įskaitant laiką, skirtą diskusijoms.

Pagal pranešimus parengti straipsniai, atitinkantys mokslo publikacijoms keliamus reikalavimus, bus išspausdinti Socialinių mokslų kolegijos recenzuojamų mokslinių straipsnių rinkinyje „Taikomieji tyrimai – visuomenės kaitai“.

Socialinių mokslų kolegija kviečia registruotis į konferenciją iki balandžio 28 d. adresu http://goo.gl/forms/TMmfgVPkoL

Dėl papildomos informacijos kreipkitės į konferencijos kontaktinį asmenį, dr. Odetą Kupetienę, el. paštu odeta.kupetiene@smk.lt