„MasterCard“ atidaro skubių pervedimų tarnybą

„MasterCard“ paskelbė, kad atidaro operatyvių pervedimų tarnybą „MasterCard Send“, kuri sieks, jog būtų galima skubiai pervesti pinigus bet kurioje pasaulio vietoje.

Kol kas „MasterCard Send“ veikia tik JAV. Ji naudoja visą debetinių kortelių tinklą, kad naudotojai galėtų greitai atlikti mokėjimus visame pasaulyje. Paslaugos skirtos ir fiziniams asmenims, ir verslo įmonėms. Pinigus taip pat galima pervesti į banką ar išsiųsti per agentus.

Kol kas tai vienintelė atsiskaitymo tarnyba, leidžianti per kelias sekundes pervesti pinigus į visas JAV naudojamas debetines korteles.

Įmonė skelbia, kad „MasterCard Send“ yra gerokai pranašesnė už įprastus atsiskaitymo būdus, kai pervedimai iš vieno į kitą banką gali užtrukti net iki kelių dienų.

„MasterCard Send“ – tai veržlus sprendimas, leidžiantis greitai ir patogiai atsiskaityti, atsikratant galvos skausmo, – sako „MasterCard“ mokėjimo sistemų plėtros vadovas Edas Maklaflinas. – Sujungėme visas bankines sąskaitas ir užtikrinome jų sąsają realiuoju laiku. Kiekvienas, norintis pervesti pinigus, gali tai padaryti saugiai ir greitai. Kartais skubiai pervesti pinigus yra labai svarbu. Pvz., draudimo bendrovės dabar galės greitai persiųsti pinigus klientams kelyje sugedus automobiliui, o keliautojai ištikus nelaimei gaus finansinę paramą iš šeimos ar draugų.“

 Artimiausiu metu „MasterCard“ planuoja įgyvendinti skubių pervedimų tarnybą ir kitose šalyse.