Vykstantiems atsotogauti – „ECC-Net: Travel“ mobilioji programa

Apsauginis kremas nuo saulės, akiniai nuo saulės ir kelionės dokumentai paruošti? Pasirengę svajonių atostogoms? Būkite pasiruošę ir atsisiųskite naudingą kelionėse mobilijąją programą „ECC-Net: Travel“, kurią specialiai sukūrė Europos vartotojų centrų tinklas (ECC-Net). „ECC-Net: Travel“ mobilioji programa padės daugiau sužinoti apie vartotojų teises ir reikalauti jų 25 kalbomis.

Įsivaizduokite, kad ką tik išlipote iš lėktuvo Romoje ir ginčijatės su automobilių nuomos kompanijos atstovu, nes Jūsų puikioji „Fiat Panda“ neturi oro kondicionieriaus, kurį užsisakėte internetu. Nesijaudinkite ir patikrinkite „ECC-Net: Travel“ mobiliąją programą, kad žinotumėte, kokias teises turite.

Ar kada nors atvykote į nuostabaus paplūdimio viešbučio registratūrą ir sužinojote, kad negausite savo užsakyto dviviečio kambario su terasa ir vaizdu į jūrą, nes viešbutis perpildytas? Nuo dabar „ECC-Net: Travel“ mobilioji programa nedelsiant suteikia jums visą reikalingą teisinę informaciją jūsų kalba ir pateikia geriausius galimus argumentus išspręsti problemą konkrečioje situacijoje.

„ECC-Net: Travel“ mobilioji programa yra viskas viename – teisinis patarėjas ir asmeninis vertėjas. Ji padės beveik bet kokioje nepatogioje situacijoje, kuri gali kilti, kai atostogaujate Europoje. Nuo dabar pagalba yra ranka pasiekiama. Pirmiausia, galite sužinoti savo vartotojo teises konkrečiose situacijose, bet taip pat galite lengvai ir užtikrintai jų reikalauti. Lengva atsisiųsti, lengva naudoti, veikia neprisijungus prie interneto ir ji nemokama.

Naudinga žinoti – naujas skyrius „Pagalba“ siūlo svarbius telefono numerius ir kontaktinius duomenis kiekvieno Europos vartotojų centro, taip pat ir vietinių ambasadų skubios pagalbos atveju.

Programą galima nemokamai atsisiųsti iš „Apple App“ („iOS“ programa), „Google Playstore“ („Android“ programa) arba „Windows Apps+GamesStore“ („Windows“ sistema). Programa veikia neprisijungus prie interneto, kad išvengtumėte tarptinklinio ryšio mokesčių.

„ECC-Net: Travel“ yra Europos vartotojų centrų tinklo (ECC-Net) jungtinis projektas. Europos vartotojų centras yra kiekvienoje Europos Sąjungos valstybėje narėje, taip pat Islandijoje ir Norvegijoje ir siūlo nemokamą pagalbą ir patarimus vartotojams. ECC-Net: Travel mobilioji programa yra sukurta viso tinklo iniciatyva.

Daugiau informacijos