Socialinių mokslų kolegijoje – mokslo metų pradžios šventė

„Pradėk studijas įdomiai!“ – tokiu šūkiu Vilniaus socialinių mokslų kolegija (SMK) pakvietė į iškilmingą mokslo metų pradžios šventę. Į Vilniaus centre, loftų mieste „Loft Town“, įsikūrusį modernų kolegijos pastatą rinkosi esami ir būsimi studentai, dėstytojai, valstybinių institucijų atstovai, kiti garbūs svečiai.

Sveikindama visus su švente, SMK direktorė Gabija Skučaitė linkėjo studentams gero starto ir kvietė drąsiai įgyvendinti svajones, kurios kirba jų galvose bei širdyse. Vadovė taip pat pasidžiaugė per 800 priimtų naujų studentų, kurie tik šiemet atveria kolegijos duris.

Rugsėjo 1-osios proga kolegiją taip pat sveikino švietimo viceministrė Svetlana Kauzonienė, studentams linkėdama nesustoti tobulėti ir atrasti save, o SMK vadovams – ryžtingai siekti naujų tikslų įveikiant visus iššūkius.

Renginyje apsilankęs Vilniaus mero pavaduotojas Linas Kvedaravičius pasidžiaugė, kad kolegija ir naujasis jos pastatas tapo gyva ir šurmuliuojančia miesto erdve, kurioje vyksta visam miestui bei jo visuomenei svarbūs renginiai.

Mokslo metų pradžios proga SMK taip pat pasveikino verslo atstovai: verslininkas Ilja Laursas, kaimynystėje įsikūrusios įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas ir kt.

Linkime, kad ši savita, moderni ir kūrybiška švietimo erdvė išliktų mokslo, žinių ir naujų atradimų centru.

Susiję straipsniai ir vaizdo siužetai:

SMK paminėjo savo veiklos 20-metį 

SMK mokslo metus pradėjo naujame pastate

Loftų mieste – nauja mokslo įstaiga

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Socialinių mokslų kolegija