LEU rektorius susitiko su universiteto studentais iš Kinijos

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) rektorius akademikas Algirdas Gaižutis susitiko su studentais iš Kinijos, kurie studijuoja universitete. Rektorius pasidžiaugė gerais jų pasiekimais, aktyvia kultūrine veikla, muzikiniais pasirodymais televizijoje ir įvairiose Lietuvos scenose.

Šiemet studijas LEU tęsia daugiau nei 50 studentų iš Kinijos. Tarp populiariausių studijų programų – muzikos edukologija.

Artėjančių švenčių proga A. Gaižutis studentams palinkėjo kuo didžiausios sėkmės ir gerų rezultatų, pasidžiaugė Ugdymo mokslų fakulteto Muzikos katedros vedėjos doc. dr. Astos Rauduvaitės nenuilstamomis pastangomis sudaryti puikias studijų sąlygas užsienio studentams, kad jie gerai jaustųsi, susipažintų su Lietuvos istorija, apsilankytų įvairiuose kultūros centruose ir muziejuose.  A. Rauduvaitė minėjo, kad studentai iš Kinijos šiemet koncertavo Palangoje, lankėsi Anykščiuose ir Trakuose.

Gražių švenčių linkėjo Tarptautinių ryšių skyriaus vedėja dr. Loreta Chodzkienė, pristačiusi naujausią LEU leidinį apie universitetą anglų kalba, ir Plėtros ir ryšių direkcijos direktorius Kęstutis Šalavėjus.