LPK kviečia dalyvauti verslo misijoje į Vokietiją

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) balandžio 5–7 d. organizuoja verslo misiją į Vokietiją, Baden-Viurtembergo žemę. Verslo misija yra derinama su tuo metu įvyksiančiu oficialiu Lietuvos Respublikos ūkio ministro Evaldo Gusto vizitu į Vokietiją. Ūkio ministras bei pramonininkų ir verslininkų delegacija kartu lankysis Vokietijos sostinėje Berlyne bei Baden-Viurtembergo žemėje ir jos sostinėje Štutgarte.

Misijos metu Berlyne bus surengti susitikimai su stambiausių ir įtakingiausių Vokietijoje bei Europoje pramonę ir verslą atstovaujančių struktūrų BDI ir BDA vadovais. Verslo misijos dalyviai aplankys pasaulyje didžiausią SIEMENS įmonės padalinį, veikiantį berlyne nuo 1847 m, turės galimybę apžiūrėti, kaip SIEMENS įmonėje Berlyne gaminamos dujų turbinos, elektronikos ir elektros prietaisai, montuojami varikliai.

Baden-Viurtembergo sostinėje Štutgarte vyks dvišalis verslo renginys, organizuojami B2B susitikimai, vizitai į tokias įmones, kaip „Bosch“, „FESTO“, „TRUMPH“, „Daimler“. Šios įmonės yra savo srities lyderės pasaulyje, taip pat aktyviai taikančios ketvirtosios pramonės revoliucijos (angl. Industry 4.0.) darbo metodus savo veikloje.

Verslo misija yra organizuojama glaudžiai bendradarbiaujant su Lietuvos ambasada Vokietijoje, komercijos atašė bei partneriškomis Vokietijos pramonės ir verslo struktūromis.

LPK kviečia registruotis iki kovo 4 d. adresu jurate@lpk.lt arba tel. 8 5  262 3801.