Nauja SMK socialinė iniciatyva „WayforMe“ skatins atrasti gyvenimo kelią

Gegužės 4 dieną Vilniuje, Socialinių mokslų kolegijoje (SMK), įvyko naujos socialinės iniciatyvos, kurią inicijavo SMK studentų ir darbuotojų bendra kūrybinė komanda, pristatomasis renginys. Socialinis projektas „WayForMe“ – pozityvaus turinio ir tikrų istorijų internetinė platforma tiems, kurie nori atrasti tikrąjį pašaukimą bei savo gyvenimo kelią. 

Nors pati platforma dar baigiama kurti, tačiau jau dabar gausiai susirinkusiai besidominčių klausytojų auditorijai buvo pristatyti idėjos ir platformos turinio kūrimo principai, o renginio dalyviai pakviesti tapti šio turinio bendrakūrėjais.

Dalyvaujant tokiems pranešėjams kaip Gabija Skučaitė, Giedrius Savickas, Saulius Bagdonas ir Vidas Lisauskas idėjos autoriai ir organizatoriai siekė tikromis ir prasmingomis gyvenimo istorijomis inspiruoti renginio svečius išsilaisvinti nuo savo baimių, atrasti pašaukimą ir eiti savuoju keliu.

Žymūs ir savo gyvenimo kelią atradę pranešėjai pasakojo, kas jiems gyvenime padėjo nepasiklysti, juos įkvėpė ir leido tapti tuo, kuo jie yra dabar.