Vasarą – naudingos pamokos tėvams internete

Šiuolaikiniai tėvai, augindami vaikus, į pagalbą neretai pasitelkia ne tik knygą, bet ir internetą. Tačiau ne viskas, ką randame internete, yra vertinga. Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda kartu su partnere Vilniaus privačia gimnazija ir „Penki TV“ vaizdo studija įgyvendina projektą „Vasaros stovykla tėveliams“, skirtą tėvams.

Projekto kūrėjai ketina pasiūlyti tėvams vaizdo pamokų ciklą vaikų auklėjimo temomis. Kaip sako „Skynet“ produkto vadovas Povilas Keburis, tai gera proga pratinti naudotojus prie kokybiško interneto turinio. „Mums, kaip atsakingiems interneto tiekėjams, svarbu, kad naudotojai internete galėtų rasti vertingos informacijos įvairiomis temomis. Todėl drauge su profesionaliais pedagogais ėmėmės projekto, kurio metu sukursime kokybiškų vaizdo siužetų tėvams įvairiomis jiems rūpimomis temomis“, – sako P. Keburis.

Vilniaus privati gimnazija prie projekto pakvietė prisijungti pedagogikos, psichologijos ir kitų sričių ekspertų bei drauge su jais bandys atsakyti į tėvams kylančius klausimus. Pirmosios vaizdo pamokos tėvams bus transliuojamos birželio pradžioje. Jose mokytojai ir psichologai aptars paauglystės laikotarpiu kylančius iššūkius, gvildens Z kartos vaikų problemas, pasiūlys kitų aktualių ir įdomių temų.

Vaizdo siužetus galima stebėti „YouTube“ kanalu, socialiniame tinkle „Facebook“, išmaniosios „Skynet“ televizijos vaizdo nuomoje.

Pirmą laidą žiūrėkite čia.