„Skynet“ pasiekia vis daugiau Jeruzalės mikrorajono gyventojų

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ valdomas šviesolaidinis tinklas „Skynet“ nuolat plečiamas, atnaujinamas ir modernizuojamas. Itin aktyvi plėtra 2016 m. buvo vykdoma sostinės Jeruzalės mikrorajone.

Pasibaigus metams, „Skynet“ komanda džiaugėsi įgyvendinusi šiame rajone užsibrėžtus tikslus ir uždavinius. „Kaip ir planavome, pernai prie tinklo prijungėme beveik pusantro šimto Jeruzalės daugiabučių. Gyventojams pasiūlėme iki 1 Gb/s spartos internetą ir išmaniąją televiziją. Taip pat džiuginome savo klientus įvairiomis maloniomis staigmenomis, pvz., atšalus orams vairuotojams išdalijome kelis tūkstančius sniego gremžtukų, patraukliais pasiūlymais ir akcijomis“, – teigia „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Komercijos departamento vadovas Romas Rimgaila.

Jeruzalėje gyvenantis ir neseniai „Skynet“ paslaugomis pradėjęs naudotis klientas Gediminas sako, kad rinkdamasis internetą visada ieško technologiškai pažangių sprendimų. „Visada stengiuosi žengti koja kojon su naujausiomis technologijomis. Rinkdamasis internetą, taip pat vadovavausi šia taisykle. Be to, man buvo svarbus interneto greitis. Iš esmės šie du kriterijai ir nulėmė mano pasirinkimą“, – sako „Skynet“ klientas.

Kalbėdamas apie šviesolaidinio tinklo ateitį, R. Rimgaila pabrėžia ne tik jo plėtrą, bet ir aukštą paslaugų kokybę. „Augant klientų poreikiams, didiname ir paslaugų kokybę. Todėl nuolat investuojame į tinklo modernizavimą, atnaujiname įrangą, plečiame paslaugų spektrą. Tikimės, kad mūsų klientai tai pajus ir įvertins“, – teigia „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ atstovas.

Šiuo metu šviesolaidinis tinklas „Skynet“ jungia per 120 tūkst. butų daugelyje Vilniaus mikrorajonų. Pasitikrinti, ar Jūsų namas prijungtas prie tinklo, galite interneto svetainėje www.skynet.lt. Daugiau informacijos apie šiuo metu galiojančias akcijas ir specialius pasiūlymus rasite čia.