„Cisco Systems Inc.“ paskelbė apie naują televizijos plėtros etapą

„Cisco Systems Inc.“ atidarė laboratoriją „Infinite Video Platform Labs“ (IVPL), kurioje „Infinite Video“ sprendimo užsakovai iš įvairių šalių kartu spręs, kokią televiziją ateityje matys žiūrovai.

IVPL esmė – suteikti užsakovams lankstų IVP įrangos taikymą. IVP galima patiems testuoti, ji turi modulinę architektūrą, kuria naudojantis galima palaipsniui įvesti vaizdo turinio žiūrovams naujų funkcijų.

IVP užsakovai galės testuoti ir kurti naujas įrangos funkcijas prieš jai pasirodant rinkoje. Tai padės jiems pasiekti efektyvių ir greitų rezultatų.

Viena pirmųjų IVPL paslaugomis pradės naudotis Izraelio daugiakanalės palydovinės televizijos bendrovė YES. Bendradarbiaudami su IVP kūrėjais, YES specialistai sukūrė ir išbandė vartotojo sąsajos pritaikymą įvairaus amžiaus, įvairių poreikių auditorijai.

Nauja technologija integruota į televizijos individualių rekomendacijų mechanizmą. Panaudodama išplėstines programas, sistemas, mikroelektronines dalis ir papildomas funkcijas, „Cisco Systems Inc.“ kuria paprasto naudojimo automatizuotą tinklo platformą. Tikimasi, kad ji padės žiniasklaidos, paslaugų teikimo ir tinklo įmonėms sumažinti išlaidas, paspartinti išėjimą į rinką, apsaugoti savo tinklus ir palaikyti stabilią plėtrą.