Šviesolaidinis tinklas „Penki“ rūpinasi jaunimo motyvacija

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ padovanojo Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos vienuoliktokams bilietų į festivalį „VibeLift“, skirtą skatinti jaunimą aktyviau siekti savo tikslų ir tobulėti.

„Nuo mūsų jaunimo priklauso mūsų ateitis. Pats svarbiausias dalykas – ne suteikti jiems žinių, bet sužadinti motyvaciją veikti, paskatinti pasitikėjimą savimi, kad jie aktyviai siektų įgyvendinti savo norus. Daugiau nieko nereikia, tik tikėjimo savimi, o žinių šiais laikais nesudėtinga gauti kad ir internete. Džiaugiamės, kad organizuojami tokie motyvaciniai renginiai ir, kad galėjome padovanoti galimybę juose dalyvauti vyresniųjų klasių moksleiviams“, – sakė UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius Romas Rimgaila.

Motyvacinį renginį organizavo judėjimas „Kūrėjų karta“ ir Socialinių mokslų kolegija (SMK). „VibeLift“ vyko „Siemens“ pramogų arenoje balandžio 26 d.

„Siekėme aprėpti plačiausią pozityvių emocijų amplitudę – nuo didelio džiaugsmo ir energetinės įkrovos iki susijaudinimo iki pat širdies gelmių. Stengėmės, kad renginys savo turiniu ir forma išjudintų kūną, sužadintų protą ir sujaudintų širdis“, – sakė Socialinių mokslų kolegijos  vadovė Gabija Skučaitė.

G. Skučaitė pati ėmėsi renginio režisavimo ir jį vedė kartu su Justinu Jankevičiumi. Festivalyje dalyvavo 13 populiarių muzikos atlikėjų, 80 šokėjų, 45 socialinių tinklų žvaigždės. Tarp jų: Arūnas Valinskas, aktoriai Ineta Stasiulytė, Leonardas Pobedonoscevas, Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, socialinių tinklų žvaigždės Karolina Meschino, Ignas Lelis, Edvinas Sajanas, radijo ir TV laidų vedėjai Orijus Gasanovas ir Simona Bandita, verslininką Benediktas Gylys ir kt.

Jaunimas turėjo progą išgirsti daugybę įkvepiančių sėkmingos savirealizacijos, sėkmingo verslo istorijų. Pranešimus paįvairino skambantys populiariausių Lietuvos jaunųjų atlikėjų kūriniai, būrys profesionalių šokėjų ir net kaskadininkų triukai.

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ jau ne pirmą kartą remia jaunimo motyvacinius  renginius. Pernai 1 000 Eur stipendija įmonės vardu buvo padovanota Motyvacinio jaunimo forumo „Tavo ateities vizija“ dalyviui Girmintui Grašiui, nugalėjusiam Vizualinės kūrybos srityje. Minėtą forumą taip pat organizavo „Kūrėjų karta“ ir Socialinių mokslų kolegija.

                                                                                                    

Vaizdo reportažas iš renginio