„Penki“ – tarp geriausių „myPlan“ pasiūlymų

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ paslaugas teikianti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos interneto ir televizijos tiekėjų parinkimo įmone „myPlan“.

„Kiekvienas turi teisę gauti tai, kas jam geriausia. Niekas nenori nepatenkintų klientų. Todėl labai svarbu klientui iš karto pasiūlyti būtent tai, kas jam tinkamiausia. Džiaugiamės bendradarbiavimu su „myPlan“ ir kad šiame portale esame priskirti prie patikimiausių Lietuvoje interneto tiekėjų“, – sako UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius Romas Rimgaila.

„myPlan“ šiuo metu atstovauja 15 Lietuvos interneto ir televizijos tiekėjų, o jų pasiūlymų skaičius siekia 200.

„Mūsų tikslas – surasti tokį interneto tiekėją, kuris geriausiai patenkintų konkretaus kliento poreikius, – sako „myPlan.lt“ vadovas Artūras Meškelė. – Geriausio interneto ir televizijos pasiūlymo ieškantis žmogus šiame portale gali gauti nemokamą konsultaciją, taupyti  savo laiką ir mažiau sukti galvą dėl abejonių“.

Anot A. Meškelės, lietuviams renkantis internetą svarbiausi  trys dalykai: kaina, sparta ir ryšio kokybė. Tiesa, aklai rinktis mažiausią kainą, tikrai nepatariama, nes geros kokybės už itin mažą kainą negausi. Patarimas ieškantiems geros kainos – rinktis paslaugų paketą, pvz., interneto ir televizijos paslaugų paketą, nes perkant kelias paslaugas jos dažniausiai kainuoja pigiau.

Didelė interneto sparta ypač svarbi jauniems žmonėms, mėgstantiems vaizdo pokalbius, interneto žaidimus, taip pat tais atvejais, jei internetu planuoja naudotis visa šeima ar keli kambariokai (didelės spartos reikia, kai prie interneto viename būste jungiasi keli išmanieji telefonai, planšetės bei kompiuteriai).

Galiausiai, ryšio kokybė. Daugumai dabar atrodo patogiausias 4G mobilusis internetas, tačiau reikia atsižvelgti į tai, kad užmiestyje jis gali veikti silpniau. Be to, savo sparta ir kokybe jis niekada nenurungs šviesolaidinio ryšio.

Tai tik keli „myPlan“ patarimai, padedantys Lietuvos gyventojams lengviau pasirinkti tinkamiausią interneto tiekėją ir planą.