Išmanieji „Android“ pagrindu veikiantys atsiskaitymo įrenginiai – jau Baltijos šalyse

„Penkių kontinentų“ grupės įmonė „ASHBURN International“ pasiūlė rinkai šiuolaikinį atsiskaitymo be grynųjų sprendimą. Pirmuosius „Android“ operacinės sistemos pagrindu veikiančius mokėjimo kortelių skaitytuvus „SUNMI P2“ su programine įranga  „TransLink.iQ“ jau pradėjo naudoti Baltijos šalių prekybininkai.  

Šie įrenginiai išsiskiria pagerinta ergonomika – juos paprasta sureguliuoti ir patogu naudoti, jų naudojimosi principai artimi jau nusistovėjusiems mobiliųjų įrenginių standartams.

Nuo įprastų kortelių skaitytuvų šie įrenginiai skiriasi tuo, kad į juos galima įdiegti įvairias papildomas verslo programas, kurias naudoja prekybos ir paslaugų įmonės. Pavyzdžiui, įvairias mažmeninės prekybos, restoranų, draudimo verslo, logistikos ir kitokias programas, integruotas su mokėjimo programa.

„Kuriant naujos kartos mokėjimo kortelių skaitytuvus, didžiausias dėmesys yra skiriamas jų funkcionalumui plėsti ir vartotojų patirčiai gerinti. Šie įrenginiai jungia tradicinių kortelių skaitytuvų funkcijas ir šiuolaikinių verslo programų galimybes. Be to, jie ženkliai pagreitina klientų aptarnavimą ir pagerina jo kokybę“, – sako bendrovės „ASHBURN International“ TSP paslaugų teikimo departamento vadovas Dainius Einoris.

Baltijos šalių prekybininkai jau gali užsisakyti SUNMI atsiskaitymo įrenginius, kreipdamiesi į  „ASHBURN International“.

SUNMI įrenginiai buvo pasirinkti, atsižvelgiant į aukštus gamybos kokybės standartus, kurių laikosi juos gaminanti įmonė, pripažįstama viena iš šiuolaikinių mažmeninės prekybos technologijų lyderių.

„Penkių kontinentų“ grupės įmonės jau teikia šių atsiskaitymo įrenginių techninės priežiūros bei remonto paslaugas.

„Android“ pagrindu veikiantys atsiskaitymo įrenginiai išsiskiria tuo, kad gali atlikti keletą verslui svarbių funkcijų: priimti atsiskaitymą be grynųjų pinigų, atlikti kasos operacijas ir atspausdinti kasos čekį,  realiuoju laiku perduoti fiskalinius duomenis (jeigu to šalyje reikalauja Mokesčių inspekcija).

Vadinamoji „Trys viename“ technologija vis labiau populiarėja pasaulyje, nes vienas įrenginys gali atstoti kasos aparatą ir senesnį kortelių skaitytuvą, taip pat atitikti prekybą kontroliuojančių institucijų reikalavimus.

„ASHBURN International“ kartu su partneriais planuoja įdiegti į šiuos įrenginius papildomų verslo programų, kurios praverstų prekybos ir paslaugų organizacijoms. Esame suinteresuoti plėsti savo partnerių ratą, todėl kviečiame visas susidomėjusias įmones bendradarbiauti Baltijos šalyse ir kituose regionuose.

UAB „ASHBURN International“

„ASHBURN International“ daugiau nei 20 metų kuria, diegia ir prižiūri programinį sprendimą, skirtą  valdyti mokėjimo kortelių skaitytuvų tinklą ir paskirstyti mokėjimo operacijas Baltijos šalyse ir kituose regionuose.

„ASHBURN International“ teikia mokėjimo paslaugas, tiekia atsiskaitymo įrangą ir užtikrina jos techninę priežiūrą.  

Shanghai SUNMI Technology Co., Ltd.

SUNMI – „Xiaomi“ verslo grupei priklausanti įmonė, gaminanti ir platinanti „Android“ sistemos pagrindu veikiančius mokėjimo kortelių skaitytuvus ir kasos sistemas, padedančias optimizuoti prekybos ir paslaugų  vietų darbą 200-uose pasaulio šalių.