„Penki kontinentai“ bėgime į „Europą“ pelnė gausiausios komandos vardą

Gegužės 14 d., šeštadienį, Vilniuje jau septintą kartą vyko bėgimo į „Europos“ dangoraižį varžybos, kuriose dalyvavo 355 bėgikai – ir profesionalūs sportininkai, ir tiesiog mėgėjai. Jie turėjo užbėgti į 31-ą aukštą, įveikti apie 140 vertikalios trasos metrų. 

Geriausiai bėgimo į dangoraižį varžybose šiemet pasirodė triatlonininkas Jaunius Strazdas. Superfinale jis finišavo per 3 min. 9 sek., pagerinęs pernai metų kito sportininko rezultatą (3 min. 24 sek.). Iš moterų geriausią rezultatą pasiekė atletė Monika Elenska (3 min. 58 sek.).

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė jau daugelį metų yra bėgimo į „Europos“ dangoraižį renginio rėmėja, partnerė ir dalyvė. Šiemet (kaip, beje, ir pernai) „Penkių kontinentų“ komanda pelnė Gausiausios komandos nominaciją – bėgime dalyvavo 15-ika įmonių grupės darbuotojų. 

Geriausiai iš „Penkių kontinentų“ komandos sekėsi Evaldui Bartaškai iš UAB „ASHBURN International“, kuris bendroje varžybų rezultatų lentelėje užėmė net 15 vietą! Jis pagerino savo pernykštį rezultatą 29 sekundėmis, trasą įveikdamas per 3 min. ir 50 sek.  Antras atbėgo Jevgenij Sabaliauskas iš UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), taip pat pagerinęs savo pernai metų rezultatą  –  įveikė trasą 47 sekundėmis greičiau (pernai per 5 min. ir 20 sek.). 

Na, o dėl trečiosios vietos kolegos kaip reikalas pakovojo: Ilya Kholodnov iš BS/2 (beje, dalyvavęs tokiose varžybose pirmą kartą) aplenkė Remigijų Baldauską iš PKKC vos 6-iomis sekundės dalelėmis.

„Europos“ aikštėje stovėjo ir „Penki“ palapinė, kurioje renginio dalyviai bei svečiai buvo kviečiami susipažinti su „Penki“ interneto bei IPTV paslaugomis (jas teikia grupės įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“).  Kiekvienam renginio dalyviui „Penki“ dovanojo 5 Eur kuponą apsipirkti el. parduotuvėje  https:/shop.penki.lt