„Penkių kontinentų“ grupė dalyvauja tarptautiniame forume Uzbekistane

Gegužės 25 d. Uzbekistano sostinėje Taškente prasidėjo dvi dienas truksiantis tarptautinis PLUS forumas „Bankai ir mažmeninė prekyba. Skaitmeninė transformacija ir sąveika“. Renginys organizuojamas su Uzbekistano centrinio banko ir „IT-Park“ palaikymu.

Forume kviečiama susipažinti su modernia bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriui skirta įranga ir specializuotais programiniais sprendimais, pabendrauti su šios rinkos dalyviais ir „Fintech“ vadovais. Jame dalyvauja IT įmonės, mažmeninės prekybos tinklų ir el. komercijos atstovai, bankinės ir atsiskaitymų pramonės ekspertai.

Renginyje įrengtuose stenduose 11-12, 17-18 „Penkių kontinentų“ grupės įmonių BS/2  ir „ASHBURN International“ ekspertai kartu su savo partneriais iš „Diebold Nixdorf“, CPS, S&G ir „Datalogic“ demonstruoja šiuolaikišką bankinę ir prekybos įrangą, taip pat specializuotus programinius sprendimus.

Be to, BS/2 atstovai dalyvauja forume ir kaip pranešėjai. BS/2 regiono vadovas Anton Valinčius kartu su Uzbekistano banko „Ipak Yuli“ Mažmeninės bankininkystės departamento vadovu Umid Chodžibekov pristatys pranešimą „Bankinė savitarna – šiuolaikinės bankininkystės pagrindas“. Pristatymo metu įvyks ir BS/2 kartu su „Ipak Yuli“ nufilmuoto dokumentinio filmo premjera apie bankomatų tinklo plėtrą šalyje.

Dar vieną pranešimą „Unikalios atsiskaitymo mokėjimo kortelių skaitytuvais ekosistemos diegimas Uzbekistane“ pristatys BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirill Ovsiannikov. Daugiau apie PLUS forumą skaitykite mūsų puslapyje jam pasibaigus.