„Intersect 2022“: bankininkystės tendencijų analizė ir technologinės naujovės


2022 m. birželio 13–15 d. „Penkių kontinentų“ grupės įmonės BS/2 Pardavimų departamento vadovas Kornelijus Šišla ir „BS/2 Azerbaijan“ direktoriaus pavaduotojas Abas Abasov dalyvavo konferencijoje „Intersect“.

Šį unikalų finansų sektoriaus atstovams skirtą renginį Austrijoje, Vienoje, organizavo BS/2 partnerė „Diebold Nixdorf“ , kuri yra viena didžiausių pasaulyje bankinės techninės ir programinės įrangos gamintojų.

„Intersect“  – tradicinė kasmetinė konferencija, jungianti finansų įstaigų specialistus, bankinės įrangos ir programinių sprendimų platintojus, bankininkystės ekspertus iš viso pasaulio tam, kad kartu galėtų pasidalinti savo patirtimi, aptartų bankinių technologijų plėtrą ir bankininkystės ateitį.

„Pagrindinis šio renginio tikslas  –  aptarti aktualias bankinės srities problemas, dalintis patirtimi, mokytis vieniems iš kitų ir užmegzti naudingus ryšius“, – sako „Diebold Nixdorf“ prezidentas Octavio Marquez.

Anot Kornelijaus Šišlos, „Intersect“ suteikia galimybę ne tik sužinoti apie bankinių technologijų srities pasiekimus, pasisemti idėjų, bet ir atrasti naujų vertingų kontaktų.

„Diebold Nixdorf“ konferenciją „Intersect“ kasmet organizuoja dviejuose regionuose – Amerikoje ir Europoje. 2022 m. joje ypač daug dėmesio skiriama šiuolaikinių vartotojų elgsenos ir motyvų analizei, naujoms skaitmeninės bankininkystės formoms.

Renginio dalyviai taip pat galėjo apžiūrėti „Diebold Nixdorf“ demonstruojamą produkciją, sužinoti apie sėkmingą jos taikymą skirtingose šalyse, skirtingose finansų įstaigose. Praktiniame seminare „Bankinių technologijų tipai“ buvo aptarti šiuolaikinių vartotojų elgsenos modeliai.

Kartu su BS/2 ekspertais renginyje lankėsi ir partneriai iš Azerbaidžano banko „Kapital bank“: Grynųjų pinigų ir inkasacijos procesų valdymo departamento direktorius Jamal Taghiyev ir Analizės bei koordinavimo skyriaus vadovas Turgut Abdullayev.