BS/2 gavo „Diebold Nixdorf“ apdovanojimus už Baltijos šalyse, Moldavijoje ir Uzbekistane įgyvendintus projektus

Rugsėjo 20–22 d. Bankoke vyko „Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavimas – kasmetinis renginys, kurio metu aptariami praėjusių metų rezultatai ir naujausi strateginiai planai.

Renginio dalyviai susipažįsta su naujausiais bankininkystės technologijų pasiekimais, kartu diskutuoja apie finansų sektoriaus ateitį.

„Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavime dalyvavo ir didelė įmonių grupės „Penki kontinentai“, (BS/2 ir jos antrinių įmonių iš kitų šalių)delegacija.

Nuotraukoje iš kairės į dešinę: Kirill Ovsiannikov (BS/2), Anastasija Serenkova ir Anna Pankraz (Diebold Nixdorf), Idrakas Dadašovas (Penki kontinentai Group), Susan Sturrock Malcolm (Diebold Nixdorf), Jaivinder Gill (Diebold Nixdorf), Tomas Augucevičius ir Kornelijus Šišla (BS/2), Marat Gatiiatov (BS/2 Tashkent).

BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirilas Ovsiannikovas renginyje dalyvavo ir kaip pranešėjas. Jis papasakojo apie bankinės savitarnos tendencijas Centrinėje Azijoje bei sėkmingą „Diebold Nixdorf“  ir BS/2 bankinių sprendimų naudojimą bankuose „Halyk Bank“ ir „Ipak Yuli Bank“.

Renginio metu vyko ir tradicinė „Diebold Nixdorf“ partnerių apdovanojimų ceremonija. BS/2 gavo net tris apdovanojimus už partnerystės projektus:

  1. Bankinės strategijos laimėjimą (angl. „Banking Strategic Win“) – už projektą, įgyvendintą Baltijos šalyse.
  2. Geriausios konkurentinės skvarbos laimėjimą  (angl. „Best Penetration Deal on Competitor Account“) – už projektą Uzbekistane, įgyvendintą kartu su BS/2 antrine įmone Uzbekistane.
  3. Geriausio diegimo partnerio nominaciją (angl. „Best Implementation Partner“) – už projektą Moldovoje, įgyvendintą kartu su BS/2 partneriu „DAAC System Integrator“. BS/2 įgyvendinti projektai padeda Baltijos šalių, Moldovos ir Uzbekistano bankams gerinti klientų aptarnavimą, teikiant naujo lygio paslaugas.

„Diebold Nixdorf“ naujos serijos „DN Series“ bankomatuose, pristatytuose Moldovos bankui „Victoriabank“, įdiegtas visas kompleksas programinių sprendimų („ProFlex4“, „ATMeye.iQ“ ir „Vynamic View“), kurie padeda kurti ilgalaikę savitarnos įrenginių tinklo strategiją, unikalias naudotojų sąsajas ir užkirsti kelią sukčiavimui.

Nauji „Diebold Nixdorf“ daugiafunkciai įrenginiai, pastatyti Uzbekistano ir Baltijos šalių miestuose, suteikia galimybę teikti klientams visas bankines paslaugas savitarnos būdu, taikant naujausias bankines technologijas. Jie taip pat padeda bankams sumažinti bankomatų tinklo išlaikymo sąnaudas.

Pasaulinė bankininkystės technologijų srities lyderė „Diebold Nixdorf“ yra strateginė BS/2 partnerė nuo 1995 m. BS/2 yra oficiali „Diebold Nixdorf“ atstovė Rytų Europoje, Centrinėje Azijoje ir Užkaukazėje.