Duok penkis PENKI gimtadienio proga!

 

2022 m. spalio 28 d.  „Penki kontinentai“ grupės įmonė  „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pasitiks savo 24-ąjį gimtadienį. 1998 m. įmonė pirmoji Lietuvos gyventojams pasiūlė šviesolaidinį internetą, taigi kartu švenčiame ir šviesolaidinio interneto Lietuvoje gimimą. Šiuo metu įmonės paslaugų spektras apima ne tik šviesolaidinį internetą PENKI, IPTV ir „Flexi TV“ paslaugas gyventojams, bet ir visą kompleksą IT paslaugų verslui.

„Su kiekvienu gimtadieniu mes paaugame, patobulėjame, įgyjame naujos patirties. Taip ir mūsų įmonė siekia augti, keistis ir pasiūlyti klientams naujų, kokybiškesnių paslaugų, geresnį aptarnavimą, – sako  UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorė Loreta Žeimytė-Dvareckienė. – Šiemet ypač daug dėmesio skyrėme televizijos paslaugų plėtrai – pasiūlėme naujų TV kanalų, atnaujinome papildomų kanalų rinkinius. Norime, kad PENKI internetas ir televizija būtų pirmu pasirinkimu vilniečiams, todėl nuolat plečiame savo infrastruktūrą, sudarome technines galimybes naudotis mūsų paslaugomis naujuose namuose. Šiemet PENKI paslaugomis naudotis suteikta galimybė dar 400-iai šeimų“.

Per šiuos metus išplėtota ir PENKI el. parduotuvės shop.penki.lt veikla, ženkliai išplėstas prekių kategorijų ir gamintojų pasirinkimas. Įmonės vadovė pasakoja, kad daug pokyčių šiemet įgyvendinta ir verslo klientams: „Verslo klientams šiemet pradėjome teikti konsultacijas M365 licencijų klausimais. Per pastaruosius metus taip pat išplėtėme savo partnerių sąrašą, taigi savo klientams galime pasiūlyti ne tik HP, „Dell“, „Lenovo“, bet ir „Apple“, „Asus“, „Acer“ įrangą. Sukurta verslo klientų savitarnos svetainė, kurioje klientai gali stebėti  visas registruotas ir išspręstas užduotis, sekti jų eigą. O neseniai IT paslaugos verslo klientams tapo atpažįstamos kaip „Penki VERSLUI“ (suvienodintas prekės ženklas su PENKI)“. 

Dovanos privatiems klientams

Gimtadienio proga PENKI dovanoja 50 proc. nuolaidą internetui ir „Flexi TV“ !

Pasiūlymas galioja 2022 m. spalio 28-lapkričio 28 dienomis, pasirašant 24 mėn. sutartį. Juo gali pasinaudoti nauji ir esami klientai, iki šiol turėję neterminuotas sutartis.

Be to, esami IPTV žiūrovai taip pat gaus dovanų – TV rinkinį PRAMOGINIS vienam mėnesiui nemokamai.

Dovanos verslo klientams

Verslo klientams PENKI taip pat turi paruošusi viliojantį pasiūlymą! Dovanojame mėnesį nemokamų paslaugų: prieigą prie interneto, kompiuterinių darbo vietų priežiūrą, debesijos (virtualiojo privataus serverio) paslaugas ir IT saugumo skenavimo paslaugą (iki 3 IP adresų).

Pasiūlymas galioja 2022 m. spalio 28-lapkričio 28 dienomis, pasirašant 12 mėn. sutartį naujiems klientams arba esamiems, užsisakantiems naujų paslaugų.

Be to, mūsų specialistai suteiks nemokamą asmeninę konsultaciją, padės parinkti reikiamą įrangą, kad ji atitiktų įmonės lūkesčius ir tinkamiausią kokybės bei kainos santykį. Jei įrangą įsigysite mūsų el. parduotuvėje, pagal galimybes pasiūlysime papildomą nuolaidą.