PENKI: Akys spindi, kai svajonės pildosi

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, pažįstama kaip PENKI interneto ir IPTV tiekėja, ruošia kalėdines staigmenas nuo pirmos žiemos dienos!

Pasirinkę mūsų pasiūlymą, artėjant 2023-iesiems Kiškio metams vienu šūviu nušausite du ar net tris kiškius: namie turėsite spartų patikimą internetą, įtraukiančią išmaniąją televiziją ir gausite papildomą dovaną!  Ar akys jau spindi nekantrumu?

Tiems, kurie ketina prie mūsų prisijungti

Ieškai kokybiško interneto? Svajoji po Kalėdų eglute rasti ausines? O gal planšetę ar netgi išmanųjį telefoną? PENKI Kalėdų senelis tavo norą išgirdo! Visi, gruodžio mėnesį įsigyjantys PENKI internetą, gaus dovaną ar papildomą staigmeną tik už 1 Eur:

Įsigiję 100 Mb/s greičio internetą (10,9 Eur/mėn.)   – „Sony“ belaides ausines (WF-C500 Truly Wireless Headphones) dovanų.

500 Mb/s greičio internetą  (14,9 Eur/mėn.) – „Lenovo“ planšetę (IdeaTab M10 HD (2nd Gen) X306F) tik už 1 Eur.

1 Gb/s greičio internetą  (18,9 Eur/mėn.)  – „Samsung Galaxy“ telefoną (A23 5G 64 GB Black) tik už 1 Eur.

Pasiūlymas galioja 2022 m. gruodžio 1-31 dienomis, pasirašant 24 mėn. sutartį, tuose namuose, kur jau sudarytos PENKI interneto įvedimo techninės galimybės.

Laukiame jūsų laiškų el. paštu info@penki.lt, skambučių tel. +3705266455 arba užsukite į PENKI klientų aptarnavimo centrą Vilniuje, Kareivių g. 2 (dirbame pirmadieniais 8:00-20:00 val.; antradieniais–penktadieniais 8:00-18:00 val.).

Tiems, kas jau su mumis

Visus esamus PENKI interneto klientus, dar neišbandžiusius naujos kartos televizijos „Flexi TV“, kviečiame atsiimti savo dovaną –  trijų mėnesių „Flexi TV“ peržiūrą. Nepraleiskite progos per šventes peržiūrėti iki 100 kanalų (jums bus prieinami visi šios televizijos siūlomi kanalai), kad vėliau galėtumėt atsirinkti pačius įdomiausius ir sukurti savo SUSIDĖLIOK rinkinį taip pritaikydami Flexi TV savo poreikiams. Dėl šios dovanos kreipkitės į mus el. paštu, telefonu ar užsukę į mūsų klientų aptarnavimo centrą.

Visiems esamiems PENKI išmaniosios televizijos klientams švenčių proga 3 mėnesiams dovanojame SUSIDĖLIOK rinkinį, belieka tik susidėlioti 6 mėgstamus kanalus iš papildomų kanalų sąrašo.

Nerūpestingo švenčių laukimo, jaukių Kūčių, linksmų šv. Kalėdų ir sėkmingų Naujųjų Metų!