Socialinių tinklų naudotojai raginami saugotis kibernetinių nusikaltėlių

„Kaspersky Lab“ apklausa-viktorina parodė, kad beveik trečdalis (30 proc.) socialinių tinklų naudotojų realiuoju laiku dalijasi savo pranešimais, prisijungimo informacija ir kita asmenine informacija ne tik su savo draugais, bet ir su visais tuo metu esančiais internete. skaityti »

Kodėl pavojinga socialiniuose tinkluose nurodyti telefono numerį?

Yra paplitusi nuomonė, kad sukčiai perka parengtas duomenų bazes, tačiau iš tikrųjų jie medžioja kontaktus iš atvirų socialinių tinklų profilių ir suveda juos į bazę taikydami visiškai teisėtas programas. skaityti »

Kontaktai socialiniuose tinkluose nulems kreditingumą

Amerikiečių pradedančioji bendrovė „Vouch“ pristatė naują visuomenės kredito reitingo nustatymo sistemą. skaityti »

Naršymas socialiniuose tinkluose – nepasitenkinimo darbu rezultatas

Socialiniai tinklai vis dažniau tampa „laiko vagimis“, kurie nusineša ne tik laisvalaikį, bet ir darbo valandas. skaityti »

TNS LT: socialinių tinklų naudotojų gretas sparčiai pildo vyresnio amžiaus lietuviai

Naudojimasis socialiniais tinklais Lietuvoje po 2012 metų sulėtėjimo išaugo 6 proc. punktais. Šiuo metu socialiniais tinklais naudojasi 46 proc. mūsų šalies interneto naudotojų. Pernai sparčiausiai socialinių tinklų naudotojų gretas pildė vyresni nei 30 metų šalies gyventojai, kurie buvo „atsakingi“ už daugiau nei 80 proc. bendro socialinių tinklų auditorijos augimą. Tai parodė specialus interneto vartotojų elgsenos tyrimas, kurį atliko didžiausia Lietuvoje rinkos ir žiniasklaidos tyrimų bendrovė TNS LT. skaityti »

Socialiniuose tinkluose startavo kampanija „Like‘able Lithuania“

Minint pasaulinę turizmo dieną Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos pristatė Lietuvos komunikacijos socialiniuose tinkluose kampaniją „Like‘able Lithuania“. Unikalus projektas, sujungiantis penkis socialinius tinklus, truks visus metus, o jo pabaigoje, 2014 m. vasarą Lietuvoje bus pastatyta didžiausia pasaulyje „LIKE“ skulptūra. skaityti »

Pagyvenę žmonės vis dažniau naudojasi socialiniais tinklais

Įvairūs socialiniai projektai tampa vis populiaresni tarp vyresnių nei 65 metų amžiaus žmonių. skaityti »

„Kaspersky Lab“ linki saugių Naujųjų metų!

„Kaspersky Lab“ parengė patarimus, kurie padės socialinių tinklų vartotojams džiaugsmingai ir be praradimų sutikti Naujuosius metus. skaityti »

Bankai nemoka dirbti su socialiniais tinklais

Kompanijos, įskaitant bankinį sektorių, nežino, kaip dirbti su socialinių tinklų ir mobiliųjų taikomųjų programų auditorija. skaityti »

Daugiau nei 13 proc. „Facebook“ vartotojų Lietuvoje „nori atostogų!“

Vienas ryškiausių lietuviškų socialinio tinklo „Facebook“ profilių yra „Noriu atostogų!“, vienijantis daugiau kaip 130 tūkst. kelionių entuziastų ir patenkantis į populiariausių lietuviškų „Facebook“ puslapių dvidešimtuką. skaityti »