JAV Kongresas išanalizavo valdžios veiklą socialiniuose tinkluose

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) Kongresas publikavo ataskaitą apie naujų medijos priemonių naudojimą siekiant populiarinti valdžios veiksmus bei informuoti apie juos. skaityti »

Nacionalinė mokslinė konferencija „Kultūriniai ir ekonominiai socialinių tinklų efektai“

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija (VU KF SMD) kviečia į nacionalinę mokslinę konferenciją „Kultūriniai ir ekonominiai socialinių tinklų efektai“. skaityti »

KOMAA prognozuoja socialinės žiniasklaidos įtakos augimą

Lietuvos komunikacijos agentūrų asociacija (KOMAA) prognozuoja, kad per ateinančius trejus metus socialinė žiniasklaida taps dar svarbesne komunikacijos priemone. skaityti »

Socialiniuose tinkluose lietuviai bendrauja su artimiausiais ir stebi kitus

Dauguma Lietuvos gyventojų, besinaudojančių socialiniais tinklais, bendrauja su artimiausiais žmonėmis ir stebi, ką veikia jų draugai. skaityti »

Socialiniai tinklai šiais metais iš reklamos uždirbs 5 milijardus dolerių

Prognozuojama, kad šiais metais socialinių tinklų pajamos iš reklamos sieks 5,54 milijardo dolerių. skaityti »

Du penktadaliai Lietuvos gyventojų naudojasi socialiniais tinklais

Tai paaiškėjo tyrimų bendrovei RAIT atlikus Lietuvos gyventojų apklausą. Apklausa atlikta š.m. gegužės 10–22 dienomis, apklausta 1 002 15–74 m. nuolatinių Lietuvos gyventojų. skaityti »

Atsiminimų lenta iš socialinių tinklų

Praėjusią vasarą kelionės nuotraukas sukėlėme į „Picasą“, filmukus į „You Tube“, o atsiliepimus parašėme „Facebook“ ir „Twitter“. skaityti »