Skandinavijos ir Baltijos šalių centriniai bankai pasirašė sutartį dėl finansinio stabilumo

Skandinavijos ir Baltijos šalių centrinių bankų vadovai pasirašė sutartį dėl finansinio stabilumo, kurioje numatyti informacijos mainų tarp centrinių bankų principai ir neeilinio likvidumo perdavimo bankinėms grupėms sąlygos. skaityti »

Milijonai europiečių nesinaudoja bankų paslaugomis

Pasaulinio banko duomenimis, 138 mln. Europos šalių gyventojų neturi sąskaitų bankuose ir nesinaudoja jokiomis bankų paslaugomis. skaityti »

Jau greitai finansiniais klausimais konsultuos robotai

Skaitmeniniame amžiuje daiktų internetas suteikia mums galimybę paprasčiau gauti didelius duomenų kiekius. Ateityje tai padės kontroliuoti ir prognozuoti sudėtingus procesus ir jų pasekmes. skaityti »

Patogios programėlės studentiškam gyvenimui

Šiais laikais studentai gali atsisiųsti naudingų programėlių, padedančių ne tik neužstrigti kamštyje, bet ir surasti artimiausią kebabinę. skaityti »

2016 m. II-ojo ketvirčio Lietuvos finansinis turtas išaugo 8 proc.

2016 m. antrojo ketvirčio šalies finansinio turto metinis augimo tempas buvo 8 procentai ir pralenkė įsipareigojimų augimo tempą (7 proc.). skaityti »

Bankinį sektorių išjudins daiktų internetas?

Daiktų internetas gali tapti bankinio sektoriaus varikliu. Taip mano „Lloyds Banking Group“ Infrastruktūros ir paslaugų skyriaus vadovė Jacqueline Guichelaar. skaityti »

Pažaiskime su pinigais – finansinės piramidės

JAV ir Europoje vyksta įvairiausių figūrų statymo iš monetų varžybos. skaityti »

Technologijos keičia klientų poreikius

Bendrovių „ACI Worldwide“ ir „Ovum“ atliktame tyrime skelbiama, kad įmonės, kurios priešinasi naujovių įdiegimui, rizikuoja artimiausiu metu netekti klientų. skaityti »

JAV sukurta investavimo platforma moterims

Buvusi JAV bankų „Bank of America“ ir „Citi“ vadovė Sali Kročak sukūrė investavimo platformą „Ellevest“ su robotais konsultantais, skirtą būtent moterims. skaityti »

Finansų sektoriui skirtų technologijų rinkos prognozės 2016 m.

„FinTech“ ekspertas Paskalis Buvje surašė drąsias 2016 metų finansinių technologijų prognozes. skaityti »