Kviečia paroda „RESTA 2015“!

Balandžio 22 dieną Vilniuje prasidėjo didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“. skaityti »

Parodoje „RESTA 2015“ – augantys miestai ir išmanieji sprendimai

Š. m. balandžio 22–25 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ šurmuliuos jau 22-oji didžiausia Baltijos šalyse statybų ir remonto paroda „RESTA 2015“, skirta tiek verslo profesionalams, tiek besidomintiems šio sektoriaus naujovėmis. skaityti »

Konkurso „Tvirta šeima – akmuo Tėvynės pamate“ darbai eksponuojami parodoje

Informaciją apie dingusius asmenis teikianti ir padedanti jų ieškoti viešoji įstaiga „PoliPRO“ kartu su ilgamete rėmėja įmonių grupe „Penki kontinentai“ kviečia apsilankyti vaikų piešinių konkurso „Tvirta šeima – akmuo Tėvynės pamate“ darbų parodoje. skaityti »

Parodoje „Horex Caucasus 2015“ – kompleksiniai pasiūlymai prekybos sektoriui

Balandžio 2 dieną Azerbaidžano sostinėje Baku prasideda 9-oji tarptautinė paroda „Horex Caucasus 2015“. Tai didžiausias specializuotas renginys, skirtas viešbučių, restoranų, prekybos sektoriams Kaukazo regione. skaityti »

VGTU Karjeros mugė – žingsnis sėkmingos karjeros link

Š. m. kovo 19 dieną į Vilniaus Gedimino technikos universitetą (VGTU) skubėjo ne tik studentai ir dėstytojai, bet ir solidūs verslininkai. Visus juos čia sutraukė kasmetė Karjeros mugė. skaityti »

VU studentai semiasi patirties iš praktikų

Vilniaus universiteto (VU) Komunikacijos fakulteto kvietimu įmonių grupės „Penki kontinentai“ Sistemų administravimo departamento vadovas Tomas Okmanas tapo šios aukštojo mokslo švietimo įstaigos lektoriumi. skaityti »

Auga įmonių grupės „Penki kontinentai“ pelnas ir pajamos

Pernai įmonių grupės „Penki kontinentai“ konsoliduotos metinės pajamos padidėjo 20,7 proc. ir siekė 153,31 mln. litų (44,4 mln. eurų). 2013 metais šis rodiklis buvo 127,02 mln. litų (36,8 mln. eurų). skaityti »

Studentai ir verslininkai susitinka VGTU Karjeros dienose

Visą kovą ir balandį Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šurmuliuoja jubiliejinės, dešimtosios, Karjeros dienos. Jose aktyviai dalyvauja ne tik universiteto bendruomenė, bet ir verslo atstovai. skaityti »

SMK studentai programavimo žinių semsis verslo įmonėse

Aktyvesnis verslo įmonių ir mokslo institucijų bendradarbiavimas Lietuvoje pamažu įsibėgėja. Vienas iš sėkmingų tokios veiklos pavyzdžių – įmonių grupės „Penki kontinentai“ ir viešosios įstaigos Socialinių mokslų kolegija (SMK) partnerystė, užsimezgusi dar praėjusių metų vasarą. skaityti »

Tarp Prezidentės apdovanotų akcijos „Knygų Kalėdos“ partnerių – įmonių grupė „Penki kontinentai“

Š. m. sausio 16 dieną baigėsi jau ketverius metus vykstanti Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota nacionalinė akcija „Knygų Kalėdos“. Sėkminga jos baigties proga Prezidentė įteikė padėkas akcijos partneriams, aptarė jos rezultatus ir pasidžiaugė, kad „Knygų Kalėdos“ tapo Lietuvos žmones sutelkiančiu judėjimu. skaityti »