Kanadoje „Open IPTV Forum“ nariai diskutavo IPTV temomis

Birželio 18–21 d. Monrealyje vyko organizacijos „Open IPTV Forum“ (OIPF) organizuota konferencija. OIPF – tai 2007 metais įkurta tarptautinė organizacija, kurianti bendrus IP televizijos (IPTV; angl. internet protocol television) standartus. skaityti »

„Skynet“ IP televizijos žiūrovams – du nauji kanalai!

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, šviesolaidiniu „Skynet“ tinklu tiekianti interaktyviąją IP televiziją, savo žiūrovams siūlo du naujus kanalus – pramoginį „Sony Entertainment Television“ ir vaikišką LOLO TV. skaityti »

IPTV aktualijos bus nagrinėjamos Kanadoje

Birželio 18–21 dienomis Kanadoje, Monrealyje, vyks „Open IPTV Forum“ (OIPF) konferencija, kurią organizuoja tarptautinė OIPF organizacija. Ji po vienu stogu suburs dešimtis stambiausių pasaulio TV paslaugų tiekėjų, TV įrangos bei turinio kūrėjų. skaityti »

XVI tarptautinėje LKTA konferencijoje – dėmesys skaitmeninei TV

Vilniuje birželio 6–8 d. vyksta Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) XVI tarptautinė konferencija „Skaitmeninės TV era – iššūkiai ir galimybės“. skaityti »

Pasitikite nuotykius kartu su interaktyviąja IP televizija!

Jau 62 metus Jungtinių Tautų iniciatyva daugybė pasaulio šalių mini Vaikų gynimo dieną. Tą dieną tėvai stengiasi atidėti visus savo reikalus bei rūpesčius ir skuba pradžiuginti savo atžalas dovanomis ir staigmenomis. Todėl pirmoji vasaros diena tampa gerumo, džiaugsmo ir šviesos švente. skaityti »

Su žiūrovais sveikinasi jau 50-oji „IT+“ laida

„Penki TV“ eteryje pasirodė jau 50-oji laida „IT+“, du kartus per savaitę prie ekranų suburianti naujausiomis technologijomis besidominčius žiūrovus. skaityti »

„IPTV.iQ“ – naujos interaktyvios galimybės

Televizorius ir televizija jau seniai nebėra tik įrankis, leidžiantis pasiūlyti įprastų TV transliacijų. Sparčiai pasaulyje populiarėjanti IP televizija (angl. IPTV; Internet Protocol Television) – lanksti ir patogi infrastruktūra, ne tik leidžianti teikti įprastas TV paslaugas, bet ir padedanti pritraukti daugiau klientų, mažinti išlaidas, pasiūlyti žiūrovams naujų interaktyvių galimybių. skaityti »

Londone baigėsi „IP&TV World Forum 2012“

Kovo pabaigoje Londone vyko viena didžiausių pasaulyje interneto bei telekomunikacijų technologijų paroda „IP&TV World Forum 2012“, kurioje savo produktus ir paslaugas pristatė tokios rinkos gigantės, kaip „Cisco“, „Ericsson“, „Envivio Inc.“, „Intel“, „Motorola Mobility“, „Sony“, ir kt. Lietuvai renginyje atstovavo viena pažangiausių šalies IT bendrovių „Penki kontinentai“, pristačiusi savo sukurtą IP televizijos (IPTV) paslaugų paketą. skaityti »

Londone – „IP&TV World Forum 2012“

Kovo pradžioje organizacijos „Open IPTV Forum“ bei įmonių grupės „Penki kontinentai“ Vilniuje surengtoje konferencijoje bei simpoziume specialistai diskutavo apie IP televizijos (IPTV) perspektyvas ir sutarė dėl spartesnio bendrų IPTV standartų diegimo būtinybės. Šiomis ir panašiomis temomis išsamiau bus diskutuojama kovo 20–22 dienomis Londone vyksiančioje vienoje didžiausių pasaulyje interneto bei komunikacinių technologijų parodoje ir konferencijoje „IP&TV World Forum 2012“. skaityti »

Vilniuje vykusiuose „Open IPTV Forum“ renginiuose – dėmesys IP televizijos naujovėms ir perspektyvoms

Š. m. kovo 6–9 dienomis Vilniuje vyko organizacijos „Open IPTV Forum“ (OIPF) renginiai. Juos drauge su OIPF organizavo įmonių grupė „Penki kontinentai“. skaityti »