Ateities IT: programavimo įgūdžių nebepakaks

Ateities IT specialistams, kurie tikisi ne tik atlikti paskirtas užduotis, bet ir kurti IT sprendimus, reikės papildomų kompetencijų. skaityti »

IT ekspertė: startuolių jau gana, verčiau išmokykime vaikus gyventi su technologijomis

Savo kasdienybę sunkiai įsivaizduojame be informacinių technologijų (IT), tačiau ne visada teisingai suvokiame jų vietą gyvenime – technologijos nebėra vien darbo priemonė. skaityti »

Į Kanus rinksis saugių atsiskaitymo ir identifikacijos technologijų specialistai

Lapkričio 29–31 dienomis Prancūzijoje, Kanuose, organizuojama tarptautinė saugumo technologijų paroda-konferencija „Trustech“. skaityti »

Daugiau IT specialistų – didesnis vidutinis atlyginimas

Palyginti mažas dirbančių IT sektoriuje skaičius daro neigiamą įtaką vidutinio darbo užmokesčio statistikai skaityti »

Sportas kitaip: technologijos, keičiančios žiūrovų įpročius

Dalis žmonių mėgsta drauge su bendraminčiais stebėti futbolą ar kitas sporto varžybas gyvai stadionuose bei sporto arenose, tačiau šiuolaikinės technologijos pateikia daugiau alternatyvų. skaityti »

Minske atidaryta paroda „TIBO 2016“

Balandžio 19 d. Minske atidaryta tarptautinė informacijos ir komunikacijų technologijų paroda „TIBO 2016“. skaityti »

Lietuva pripažinta inovatyvesne už Latviją ir Estiją

Agentūros „Bloomberg“ analitikai paskelbė inovatyviausių šalių sąrašą. Lietuva šiame sąraše užima 32 vietą ir lenkia Estiją bei Latviją. skaityti »

Atsinaujinusi laida „IT+“ pristatys naujausius technologinius išradimus

Laida „IT +“ šį rudenį pasitinka pasikeitusi, nauju formatu. Jūsų laukia trys laidos rubrikos: Naujienos, Tema ir Apžvalgos. skaityti »

„CeBIT 2015 “ tema – skaitmeninė ekonomika

Vokietijoje vyksiančioje telekomunikacijų ir technologijų parodoje „CeBIT 2015“ didžiausias dėmesys bus skiriamas daiktų internetui, 3D spausdintuvams ir skeneriams bei saugumo technologijoms. skaityti »

IBM atstovas su VU studentais dalysis mintimis apie technologijų ateitį

Rugsėjo 24 d., antradienį, 16 val. VU Matematikos ir informatikos fakultete (103 aud., Didlaukio g. 47, Vilnius) lankysis IBM atstovas dr. Bijanas Davari – vyks susitikimas su studentais. Jame bus kalbama apie IT naujoves, ateitį, kur link juda technologijų pasaulis. skaityti »