Prie televizorių daugiausia laiko praleidžia italai

2015 m. duomenimis, italai vidutiniškai per dieną televizorių žiūri 4 val. ir 40 min. skaityti »

„Apple“ kurs filmus?

„Apple“ siekia kurti unikalų turinį savo mobiliesiems įrenginiams, kad pritrauktų daugiau klientų. Dėl pramoginio turinio gamybos „Apple“ jau tariasi su Holivudo prodiuseriais. skaityti »

Vyresnio amžiaus žmones labiausiai pasiekia tradiciniai medijų kanalai

Vyresnio amžiaus, 60-74 m. Lietuvos gyventojai per parą su medijomis praleidžia 8 val. 12 min. Televizija, radijas ir spauda šiuo metu yra daugiausiai vyresnio amžiaus žmonių pasiekiantys medijų kanalai. skaityti »

Minima Pasaulinė televizijos diena

Lapkričio 21 d. minima kaip Tarptautinė televizijos diena, ji pradėta švęsti nuo 1997 m., Generalinės asamblėjos sprendimu. skaityti »

Internetas nukonkuruoja televiziją

Laisvalaikiu Lietuvos didžiųjų miestų gyventojai daugiau laiko praleidžia naršydami internete, nei žiūrėdami televizorių, parodė žurnalo „Veidas“ užsakymu tyrimų ir konsultacijų bendrovės „Prime consulting“ atlikta apklausa, skaityti »

Karaokės vakarai su išmaniąja „Skynet“ televizija

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai savo žiūrovus nuo šiol džiugins dar viena puikia paslauga – karaoke televizoriaus ekrane. skaityti »

Gyventojai jau gali pasitikrinti, kokia skaitmeninė televizija galima jų namuose

Perėjimui prie skaitmeninės televizijos besiruošiantys gyventojai internete jau gali pasitikrinti, kokios rūšies skaitmeninę televiziją ir jos teikėjus gali pasirinkti savo gyvenamoje teritorijoje. Tai padės atlikti oficialiame skaitmeninės televizijos skatinimui sukurtame tinklalapyje ( skaitmenine2012.lt ) įdiegta nauja funkcija. skaityti »

Europoje vaikai vis dar mėgsta žiūrėti televizorių

Europoje gyvenančių vaikų, žiūrinčių TV programas antžeminės skaitmeninės televizijos (DTT) tinklais, auditorija sparčiai auga. skaityti »

Lietuvoje skaitmenine TV naudojasi 36, 3 proc. namų ūkių

TSN atliktų tyrimų duomenimis, pirmojo 2011 metų pusmečio pabaigoje daugiakanalę TV turi 69,4 proc. Lietuvos namų ūkių. skaityti »

„Penki TV“ – dar daugiau interaktyvių galimybių

Televizija jau seniai pakeitė savo veidą ir siūlo ne tik įprastų TV paslaugų, bet ir daugybę interaktyvių galimybių. Vienos seniausių Lietuvos IT bendrovių „Penki kontinentai“ sukurta interaktyvioji IP televizija „Penki TV“, neatsilikdama nuo pasaulinių tendencijų, siūlo savo klientams įvairių naujovių, padedančių planuoti darbus bei laisvalaikį. skaityti »