„Facebook“ pokalbių svetainėje atsirado balso pranešimai

Didžiausias pasaulyje socialinis tinklas „Facebook“ prie komunikatoriaus, skirto operacinėms sistemoms „Android“ ir „iOS“, pridėjo keitimosi balso pranešimais funkciją. skaityti »

„Facebook“ kviečia išsiųsti Naujųjų metų sveikinimą

Socialinis tinklas „Facebook“ pasiūlė paslaugą, leidžiančią naudotojams iš anksto išsiųsti sveikinimą Naujųjų metų proga. Nauja paslauga – tai projekto „Facebook Stories“ dalis. skaityti »

„Facebook“ operacinėje sistemoje „Android“ pradės dirbti greičiau

Socialinis tinklas „Facebook“ išleido naująją programėlės versiją, skirtą „Android“. Atsisiųsti programą galima iš parduotuvės „Google Play“. skaityti »

Socialinis tinklas „Facebook“ reziumavo besibaigiančius 2012 metus

Didžiausio pasaulyje socialinio tinklo „Facebook“ administracija apibendrino besibaigiančius metus. skaityti »

„Facebook“ vilioja SMS mėgėjus

„Facebook“ kūrėjai imasi naujos taktikos – vilioja į savo tinklą SMS mėgėjus. Tai padaryti jiems padeda patobulinta „Messenger“ programėlė. skaityti »

LG tyrimas: 62 proc. lietuvių pabėga nuo rutinos žiūrėdami filmus

„LG Electronics“ (LG) pristato interaktyvią „Facebook“ programėlę „Life‘s Good“, skirtą trumpam nuo rutinos ir kasdienių rūpesčių norintiems atitrūkti žmonėms. skaityti »

Pristatyta nauja „Skynet“ IPTV sąsajos versija

Išmaniosios „Skynet“ IP televizijos žiūrovai jau gali naudotis dar pažangesne grafine TV vartotojo sąsaja. Š. m. lapkričio 21 dieną paleista jos versija 4.4. skaityti »

Dėl HTTPS protokolo „Facebook“ veiks lėčiau

„Facebook“ kas mėnesį naudojasi apie milijardas internautų. Turint tiek vartotojų ir jų asmeninės informacijos, kyla grėsmė saugumui. Dėl to „Facebook“ netrukus visiškai pereis prie HTTPS protokolo. skaityti »

Su darbo inspektoriais pasikonsultuoti galima ir „Facebooke“

Darbuotojai ir darbdaviai, norintys pasikonsultuoti su darbo inspektoriais dėl savo pareigų, teisių ar darbo sąlygų, tai gali padaryti jau ir socialiniame tinkle „Facebook“, Valstybinės darbo inspekcijos (VDI) profilyje. skaityti »

„Facebook“ koreguos JAV darbo rinką

Socialinis tinklas „Facebook“ išleido darbo paieškos programą „Social Jobs“. skaityti »