„Facebook“ sukūrė savo mokėjimo sistemą

Į „Messenger“ bus įtraukta nauja funkcija, kuri leis patogiai ir saugiai persiųsti pinigus ar juos gauti iš savo pažįstamų. skaityti »

„Facebook“ sukūrė programą kovai su kibernetiniu sukčiavimu

Nauja programa „ThreatExchange“ leidžia įmonėms siųsti užklausas apie grėsmę duomenų saugumui ir skelbti naują informaciją, kurią aptinka. skaityti »

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta kenkimo programa

Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnybos Nacionalinis elektroninių ryšių tinklų ir informacijos saugumo incidentų tyrimo padalinys (CERT-LT) įspėja apie pavojingą programą, plintančią socialiniame tinkle „Facebook“. skaityti »

Moksleiviai nori sekti mokytojus „Facebook“, bet patys sekami būti nenori

80 proc. Lietuvos moksleivių norėtų per socialinius tinklus bendrauti ne tik su savo draugais, bet ir su mokytojais, o taip pat naudoti socialinius tinklus mokymosi procese – tai parodė nemokamų skaitmeninių mokymų pedagogams „Samsung Mokykla ateičiai“ kartu su Lietuvos mokinių parlamentu atlikta apklausa. skaityti »

Informacija apie euro įvedimą Lietuvoje – ir socialinėje erdvėje

Su euro įvedimo aktualijomis jau galima susipažinti ir socialinėje interneto erdvėje. skaityti »

Mitai apie pirmąjį Lietuvoje socialinių tinklų kredito reitingą

Prieš kelias savaites pristatytas kreditų biuro „Creditinfo“ socialinių tinklų reitingas sulaukė įvairių reakcijų ir mitų, ypač sparčiai plintančių tarp socialinio tinklo „Facebook“ naudotojų. skaityti »

TNS LT: socialinių tinklų naudotojų gretas sparčiai pildo vyresnio amžiaus lietuviai

Naudojimasis socialiniais tinklais Lietuvoje po 2012 metų sulėtėjimo išaugo 6 proc. punktais. Šiuo metu socialiniais tinklais naudojasi 46 proc. mūsų šalies interneto naudotojų. Pernai sparčiausiai socialinių tinklų naudotojų gretas pildė vyresni nei 30 metų šalies gyventojai, kurie buvo „atsakingi“ už daugiau nei 80 proc. bendro socialinių tinklų auditorijos augimą. Tai parodė specialus interneto vartotojų elgsenos tyrimas, kurį atliko didžiausia Lietuvoje rinkos ir žiniasklaidos tyrimų bendrovė TNS LT. skaityti »

Vaikinai telefonu pliurpia daugiau nei merginos

Socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbta „Samsung La Fleur“ apklausa aiškinosi, kuri lytis šiandien valdo išmaniųjų telefonų pasaulį. skaityti »

Socialinių medijų naudotojams – įspėjimas iš teisėsaugos institucijų

Po kelių pagarsėjusių atvejų, kai socialinių tinklų naudotojai savo paskyrose paskelbė su baudžiamosiomis bylomis susijusią konfidencialią informaciją, Didžiosios Britanijos generalinis prokuroras įpareigotas paskelbti gaires socialinių tinkle naudotojams. skaityti »

Ar tikrai pažįstate visus „Facebook“ draugus?

Britas Danielas Shaw nusprendė priimti iššūkį ir susitikti su visais savo „Facebook“ draugais. skaityti »